driver geri kurup denedin mi muhtemelen ondanyeni laptop aldım acer nitro v15
win 10 kurdum extra ram taktım kurduktan sonra touchpad,parmak izi,kendi hoparlörleri falan görmüyo driverlarla alaklaı mıdır acaba çözümü var mı
deniyorum da hepsini bulmak çok uğraştırıyo diye deiver booster yükledim onda yapıyo şuan kendi kendinedriver geri kurup denedin mi muhtemelen ondan
yok kanka gelmedi ses geldi ama touchpad yok kendi sitesinden yükledim yine gelmedidriver geri kurup denedin mi muhtemelen ondan
O programı kullandıysan tekrardan format at. Windows Update sürücüleri yüklüyor zaten. Sen sadece ekran kartı sürücülerini yükle yeterli.deniyorum da hepsini bulmak çok uğraştırıyo diye deiver booster yükledim onda yapıyo şuan kendi kendine
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok kanka gelmedi ses geldi ama touchpad yok kendi sitesinden yükledim yine gelmedi
kanka oto kuran driverli uygulamalar kullanma tavsıye etmem çünkü bazen eskı rıver kurabılıyor hepsını tek tek kurman senın ıcın daha ıyı olurdeniyorum da hepsini bulmak çok uğraştırıyo diye deiver booster yükledim onda yapıyo şuan kendi kendine
yok kanka gelmedi ses geldi ama touchpad yok kendi sitesinden yükledim yine gelmedi
Driver booster uygulamasının bir işe yaradığı yok tanınmayan driverleri görmez ve olan driverleri de güncellemeye çalışır yanlış kurabilir. Gidip sitesinden veya Windows update ile yüklemen lazım.deniyorum da hepsini bulmak çok uğraştırıyo diye deiver booster yükledim onda yapıyo şuan kendi kendine
Vallaha işe yaradı tüm şeyleri aktif şimdi sitesinde 53 tane driver var bunları tek tek yüklemek çok zaman alırdı bende bununla yaptım oldu şuanluk sorunsuzDriver booster uygulamasının bir işe yaradığı yok tanınmayan driverleri görmez ve olan driverleri de güncellemeye çalışır yanlış kurabilir. Gidip sitesinden veya Windows update ile yüklemen lazım.