Arama sonuçları: *

1. I Auditore I

Counter-Strike: Global Offensive açılmıyor

Hayır, bit değerini sormuştum. Demek ki bitle ilgili değil.
  2. I Auditore I

Adım #1: Dosya Gezgini’ni açın. Adım #2: Bu Bilgisayar üzerinde sağa tıklayın ve Özellikler seçeneğine tıklayın. Adım #3: Sistem Türü satırını bulun. Adım #4: Burada yazan bit sayısı, bilgisayarınızın işlemcisinin kaç bit olduğunu gösterir. https://www.webtekno.com/bilgisayarim-kac-bit-h99042.html
  3. I Auditore I

64 bit mi attınız? Çünkü benim pc 32 bit olduğu zaman csgo açılmıyordu ama 64 bit format attığımda girmeye başlamıştı.
  4. I Auditore I

Şakadır umarım. Aksine en güvenilir olan yerlerden biridir.
  5. I Auditore I

Orjinali bedavayken neden crack ? Kaldı ki resmi sunucularda oynamak için steama bağlı olmak gerekiyor.
  6. I Auditore I

Steam ben izin vermeden Garry's Mod u silmiş, nasıl?

Bana da Warband ' da böyle olmuştu tekrar yükle deyince eski dosyaları doğrulamıştı.
  7. I Auditore I

Pc yi nasıl bozarım?

Belki bozman konusunda yardımcı olamasamda "mükemmel sanıyor" konusunda belki bir yardımım dokunabilir. Benim ekran kartım yoktu ve Half Lifeyi açıp babama gösterdim ve şöyle dedim 20 yıllık bir oyun bile kasıyor ekran kartı olmadığı için demiştim o şekilde almaya biraz daha ikna etmiştim bu...
  8. I Auditore I

Yeni PC'de Görüntü Gelmiyor

Kesin bir şey diyemem şuan . Denemen için dedim.
  9. I Auditore I

Ramin slotunu değiştirip çalıştırmayı dene.
  10. I Auditore I

https://www.playlaptop.net/bilgisayardan-gelen-bip-sesleri-ve-anlamlari.html#:~:text=A%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1da%20maddeler%20halinde%20bilgisayardan%20gelen,Uzun%20bip%20%3D%20Bellek%20tazelemesinde%20hata Belki işinize yarayabilir.
  11. I Auditore I

Tüm kabloların/parçaların doğru takıldığından emin misiniz? Genelde böyle sorun çıkınca ramleri silgi ile siliyodum toxiclenme olduğu için ama sizin pc de yeniymiş olcağını sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez. @Prof ESL
  12. I Auditore I

Bilgisayarıma ekran gitmiyor

Yanlışıkla bir parçanın kablosunu vb çıkartmış olabilirmisiniz? @Prof ESL
  13. I Auditore I

Bilgisayar açıkken Ram slotu bozulmuş olabilir mi?

Dün akşam PC açıkken ekran karıncalandı 30 saniye sonra düzeldi ama PC dondu bende kapattım pcyi kasadan bir kaç dakika sonra açayım derken sinyal yok hatası verdi. Bugün ram slot değiştirdim görüntü geldi. PC açıkken slot bozulmuş olabilir mi? Yoksa başka bir şeyden mı kaynaklanıyor olabilir...
  14. I Auditore I

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Nolcak şimdi peki , yani ekran kartının ücretini senden istedi mi ?
  15. I Auditore I

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Kesinlikle, bütün forumun arkadaşa çözüm araması felan çok hoş buda forumun kalitesini belli ediyor.
  16. I Auditore I

Bilgisayarıma yeni ram taktıktan sonra ekran gelmedi

Güç kaynağınız sağlıklı mı acaba?
  17. I Auditore I

Monitörü Ekran Kartına bağlayınca sinyal yok hatası

bugün bi hdmi ile bi tv takmayı deneyeyim sağolun
  18. I Auditore I

Monitörü Ekran Kartına bağlayınca sinyal yok hatası

Ekran kartım amd Hd5450 Ekran kartını monitöre VGA ile bağlıyorum ekran kartına takınca sinyal yok hatası veriyor,onboarda takınca ekran açılıyor ama oyun oynanmıyor , 1 aydır araştırıyorum çözümünü bilen yazarsa çok mutlu olurum teşekkürler.(bozuk olduğunu sanmıyorum ara sıra açıldıpı oluyor...
Top Bottom