Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Kanıt var adama zaten gel çıkalım deneyelim dedim bana ben sana güveniyorum gerek yok dedi, kardeşim neden bana güveniyorsun? Belki dolandııcıyım.
iftira atmış gibi olmuym ama bence elinde bozuk bir parça vardı seninkiyle değiştirdi sonra da iade etmek istedi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sana verdiğimde sağlam verdim kanıtı var üstüne üstlük sana gel deneyelim beraber gözünle gör dedim bana güvendiğini söyledin 2.el ticareti bu sonuçta ben sattığım malın garantisi değilim 2. El ürünün garantisi satıcısı olmaz. İade almıyorum çünkü ürünü senin bozduğunu düşünüyorum daha fazla arayıp veya mesaj atıp rahatsız edersen seni şikayet edeceğim bu son uyarım.
Aynen böyle yaz.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Ürünü teslim alan kişi babamın çalıştığı fabrikada çalışıyormuş, şu an farklı bir ekran kartı ile görüntü almış.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Ürünü teslim alan kişi babamın çalıştığı fabrikada çalışıyormuş, şu an farklı bir ekran kartı ile görüntü almış.
Nolcak şimdi peki , yani ekran kartının ücretini senden istedi mi ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
hocam ben sorunu anladım sanırım arabayla ekran kartını taşırken ekran kartına zarar verme olasılığı okadar yüksekki buda onun sorunu senin fotoğraflarında görüntü aldığın var test edip almış olsaydı ve yolda bir şey olmuş olsa bile sorun onun çünkü sattın ve senin elinden çıktı o saat ve dakikadan itibaren sorumluluk onundur konuyu kapat sorun senindir arabada veya neyle gittiyse evine pc ye ekran kartını çıkarıp kutusunda taşımadığı için hasar almıştır tüm firmalar kutusu ile yolluyor bir sebebi var demekki demi zarar görmememek en önemli olan konu oda zarar vermiş taşıdığı araçla zarar onun gönlünüz açık ve ferah olsun

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Yarın getircemiş bakalım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Biraz önce aracı yani sistemi teslim alan geldi ve denedik sistem görüntü vermiyordu farklı bir ekran ile denedik görüntü verdi artık ne yaptılar bilemiyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Biraz önce aracı yani sistemi teslim alan geldi ve denedik sistem görüntü vermiyordu farklı bir ekran ile denedik görüntü verdi artık ne yaptılar bilemiyorum.
farklı bir ekran mı? başka monitörde verdi mi yani?

Top Bottom