Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tek binayı biliyor katı bilmiyor pek bir şey olmaz gibi, zaten aracı bir arkadaş aldı keşke test etseydi.

Bu arada iade alacaktım ilki konu açmışım iade almayacağım fakat adama üzüldüm.
Eğer gerekli testleri vs. yapıp alsaydı tamamdır derdim fakat herhangi bir test yapmamış.
Onun hatası.
Adama üzülmene gerek yok.
Burada hatalı olan adam siz değilsiniz ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Salvador
kardeşim öncelikle geçmiş olsun al-sat zor iştir tecrubedir bunlar.

şöyle baktım 12-18 yaş aralıgı baya yazmış sallamış bişeyler

haklıysan geri adım atma karşılaşınca da yanına biri olsun baban kardeşin vs. bende tecrubelerime dayanarak söylüyom sana o kişi de canı yandıysa veya rol yapıyorsa fiziksel temasta da bulunabilir ama rahat ol çekip vuracak hali yok.

haklıysan mahkemeye ver de ben sana sağlam teslim ettim kontrol et gel bak dedim gelip bakmadın de benlik sorun yok sağlam teslim et sana iade edeyim de.

ama şimdi al-sat işi yapan uyanıklardansa, haram iş alavere dalavere çeviriyosan da adam gibi ürünü geri al

edit: ayrıca zaten bilgisayarcıya götürmüş o bilgisayarcı zaten para almak için yandı,bitti, kül oldu demiştir merhametsiz adama denk gelirsen gözünün yaşına bakmaz uyanık olacaksınız arkadaslar

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
telefounu aç ses kaydet belirt durumları kanunen haklısın

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Ben anlamıyorum, 3 bin para veriyorsun ama sağlam mı değil mi diye bakmıyorsun, sonra da ver paramı diyorsun. Son zamanlarda bu millet daha da kafayı bozdu

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Dostum gelişme var mı meraklanıyorum :D

Nefer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Demiryürek
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Hocam genelde piyasadaki dönüştürücülerin çoğu ya çalışmıyor, ya da ekstra elektrik desteği vermen gerekiyor. sorun dönüştürücüdede olabilir (y)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Şimdi iade almayacağım başıma bela olucak off, ne yapacağım ben ya artık iade alacağımda dedim.
Kanka evine felan mı geldide başıma bela olacak diye sıkıntı yapıyorsun?Böyle durumlarda yaşadığın yerlerde 2.el ürün satma ve alıcı sana istediği zaman ulaşamasın.Bu şekilde yaptıysan problem yok ama kendi evinin adresini vs. biliyorsa sıkıntı olabilir.Ama hakkı yok bir şey yapmaya, sen haklısın adama dene dediysen o da denemeye gelmediyse sizinde çalıştığına dair kanıtlı videonuz varsa iade almayın.Birde atar felan yapıyo o senin sorunun diye.Ağzımdan kötü şeyler çıkacak şimdi.

enga1es

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk
Direk düz mantık düşünen çok kişi var fakat alıcıyı tanımıyorsunuz bile belki çok cahil hiç anlamıyo bu konulardan .O ne kadar kaba olsa dahi engellemek asla yakışık olmaz . Bence gerçekten bilgisayarda bir sorun var mı ilk önce bu sorunun cevabını bulun. Belki yanlış sokete yanlış giriş takmaya çalıştı girişlerini falan yaktı .O ne kadar kaba olsa bile siz elinizden geldiği kadar yardımcı olun derim. İade alma konusunu da eğer ona isterseniz iade edebilirsin dediysen cihazda da sorun yoksa iade alınabilir.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Direk düz mantık düşünen çok kişi var fakat alıcıyı tanımıyorsunuz bile belki çok cahil hiç anlamıyo bu konulardan .O ne kadar kaba olsa dahi engellemek asla yakışık olmaz . Bence gerçekten bilgisayarda bir sorun var mı ilk önce bu sorunun cevabını bulun. Belki yanlış sokete yanlış giriş takmaya çalıştı girişlerini falan yaktı .O ne kadar kaba olsa bile siz elinizden geldiği kadar yardımcı olun derim. İade alma konusunu da eğer ona isterseniz iade edebilirsin dediysen cihazda da sorun yoksa iade alınabilir.
Engel atarsam zaten ulaşır, bakalım Pazartesi ne olacak.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe

Hocam vallahi bende yaşadım aynısını adama sıkıntısız anakart sattım daha yeni kendi bilgisayarımdan çıkardım yok yanında fanıda olsun dedi bende hadi tama veriyim dedim verdim 1 gün geçti yazıyo adam yok fanın ayağının beyaz bir yerinde sıkıntı varmış neyse dedim var bilader sonra gittim anakartı taktım bilgisayara anakartı bozmuş adam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde atar gider yapıyor bey efendi sana sistem sağlam olarak satmışız deneseydin! kaç kere dedim.

Şimdi buna para bul birde uğraş durAlıntıyı görüntüle
birde atar koyuyo adama bak ya

Top Bottom