Aynen öyle korkmana gerek yok yani dostum bas engeli geç çok rahatsız ederse değiştir numaranı eğer kapına dayanırsa ara polisi anlat durumuEğer evine gelirse ve seni rahatsız eder ise şikayetçi olabilirsiniz.
Polisi çağırmanız yeterli.
Aynen öyle korkmana gerek yok yani dostum bas engeli geç çok rahatsız ederse değiştir numaranı eğer kapına dayanırsa ara polisi anlat durumuEğer evine gelirse ve seni rahatsız eder ise şikayetçi olabilirsiniz.
Polisi çağırmanız yeterli.
2 gün sonra..@Chapin gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim. çok heyecanlı .
oha o kadarda olmaz canım abartmayın.2 gün sonra..
Adam evimi pompalıyla bastı çok heyecanlı
İnşallah üzülmüştür eğer sinirlendiyse filan başına iş açmasın eğer evini biliyorsa.Şu an bir şey yazmadı adama üzüldüm, belki kasayı almak için yıllarca çalıştı ama artık ne yaptıysa görüntü alamıyor.
Tek binayı biliyor katı bilmiyor pek bir şey olmaz gibi, zaten aracı bir arkadaş aldı keşke test etseydi.İnşallah üzülmüştür eğer sinirlendiyse filan başına iş açmasın eğer evini biliyorsa.
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim
Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem
Gelişme var mı dostum?Aynen hatta satmadan önce bir resin çekmiştim. Arızalı ürün zaten 3300 TL satmak büyük suç.
çokta üzülme o sana üzülmüyor kaba kaba konuşuyor.Tek binayı biliyor katı bilmiyor pek bir şey olmaz gibi, zaten aracı bir arkadaş aldı keşke test etseydi.
Bu arada iade alacaktım ilki konu açmışım iade almayacağım fakat adama üzüldüm.
Yine de temkinli davranın insanlar söz konusu para olunca çileden çıkabiliyor.Tek binayı biliyor katı bilmiyor pek bir şey olmaz gibi, zaten aracı bir arkadaş aldı keşke test etseydi.
Sen eğer sağlam şekilde verdiysen üzülmemelisin dostum.Tek binayı biliyor katı bilmiyor pek bir şey olmaz gibi, zaten aracı bir arkadaş aldı keşke test etseydi.