Arama sonuçları: *

1. I

Sürekli Drop Giriyor

Format atmanın çözüm olacağını ben de biliyorum başka bilgisayarı sifirlamadan başka bir çözüm istiyorum
  2. I

Sürekli Drop Giriyor

Dediğim gibi internette Microsoft'un bu çözümünü uyguladım ve çözüm bir süre geçerli oluyor sonrasında yine drop girmeye başlıyor.
  3. I

Sürekli Drop Giriyor

Bilgisayar özelliklerim iyi olmasına rağmen drop giriyor. Önceden opera gxde oluyordu bu ama sonradan steamde de olmaya başladı. Olay görüntüleyicisine baktığımda security spp 8198 diye bir hata veriyor. Bunun çözümüne baktığımda Microsoft'un yazdığı çözümü uyguluyorum bir süre işe yarıyor drop...
  4. I

Bilgisayarim ekran kartimi algılamıyor

hocam amdnin adrenalin editionu tekrar kurdum sonrasında oradan bir şey yapmış sayılmam aslında ama fan hızlarının hangi sıcaklıkta kaç olacağını ayarladım(alakası var mı bilmiyorum) sonrasında deneme için oyuna girdiğimde fpsin düzeldiğini ve fanların da döndüğünü gürdüm. ne kadar mantıklı...
  5. I

Tamamdır yarin net bir sekilde bakacağım sence yanmis olabilir mi bilgisayar kapağını açtığımda sicakti baya
  6. I

Selamlar arkadaşlar Bugün oyun oynarken fpsin düşük olduğunu farkederek bilgisayarı aç kapa yaptım. Sonrasında fps yine düşüktü ve kasanın kapağını açıp baktığımda her sey normal gözüküyordu. Bilgisayari tekrar açtım ve baktığımda ekran kartının fanlari donmedigini farkettim. Aygit yoneticisine...
  7. I

RTX 2060 görüntü sorunu

Büyük ihtimal ekran kartiniz tam oturmamis tak çıkar yapınca duzelmistir herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum
  8. I

Da GT2 amd ekran dondu nedensizce

tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum anlatabilir misin?
  9. I

Da GT2 amd ekran dondu nedensizce

oyun oynarken hiç bir şey yapmadan ekran dondu ve ne alt tab ne alt f4 atabildim ve ben de kasanın tuşundan kapatmak zorunda kaldım çünkü direkt dondu pc geri açınca hiç bir şey olmadı normal çalışmaya devam ediyordu. AMD Softwaredan bildirim geldi neden olmuş olabilir oynadığım oyun lol bu...
  10. I

Bu sistem alınır mı? (2.el)

alınabilir bence
  11. I

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Kablo yanmis olabilir farklı kabloyla denersen iyi olur
  12. I

Çözüldü✓ Özellikteki bilgisayar sizce nasıl

Az bir sey youtuberlerin cikardigi sistemleri takip edersek 10.500 e rahatcana bulabiliyorsun. Suan 10500e oyle bi sistem yok ama zaten hazir sistemler pahalıdır. Bir cok kisi sitelerdeki duz sistemleri almak yerine kampanyalilari takip ediyor
  13. I

Bilesenleri kotu bu sistemin evet ama yinede bir 3050ye 10k vermek istemem ben tabi diger kisilerin fikri değişebilir
  14. I

Evet sorun mu var?
  15. I

Cok komiksin ya sadece sistemi goruyorsun herhalde cevre ekipmanlari yokmus gibi
  16. I

Baltalamak istemiyorum ama zaten 0lari o kadar 3050 sistemlerin
  17. I

Rami 16 ya cikarmaniz gerekecek ssdyi en az 500gb yapmaniz gerekecek yani pek de iyi bir fiyat kalmıyor
  18. I

Bütçe? 1665153229 Simdi gördüm aslinda bu fiyata alınabilir ama sizin işinizi gormeyebilir
  19. I

Bilgisayar bir süreden sonra kafayı yiyor.

Sadece fifada mi oluyor bu
  20. I

Bilgisayar bir süreden sonra kafayı yiyor.

Ekran kartinizin modeli nedir? Ve ssdniz
Top Bottom