Arama sonuçları: *

1. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Anakarta uygun olmayan formatta olunca rufus kendi hata mesajı veriyor. Ama yinede problem o da olabilir. NTFS yazdıysa UEFI bioslar ile çalışmaz diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
  2. Ispartalı

PC Hocası GG3 sistem siyah ekran sorunu

Format atmakla düzelmez o sizin dediğiniz. biosu sıfırlamayı deneyin.
  3. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Evet bir de flasyı birleştirip deneyin. Nasıl olacağını bilmiyorsanız bu arkadaş video ile paylaşmış onun aynısını yapabilirsiniz. yalnız dikkat edin ben geçen yanlışıkkla 300 gb dolu harddiski silmiştim sizde o hataya düşmeyin
  4. Ispartalı

PC Hocası GG3 sistem siyah ekran sorunu

Bios gelmeden mi siyah ekrana düşüyor yoksa windows boot yaparken mi?
  5. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Diğer partition'u seçmeyi denediniz mi?. Olmadıysa flashınızı yedekledikten sonra disk yöneticisinden flash belleği silip birleştirin, sonra tekrar setup hazırlayın. Normalde partition soran bios hiç görmemiştim direk ne varsa girmesi lazım flasha.
  6. Ispartalı

Gpu Vram Arttırırsam Ne Olur?

Apularda harici vram olmadığı için RAM'den kullanırlar. Siz 2 gb yaptığınızda 16 gb RAM'inizin 2 gb'si apunun vramine gidiyor. Eğer size 2 gb lazımsa kısabilirsiniz. Vram, normal ram mantığı kullanılmadığı sürece bir fayda sağlamaz. Oynadığınız oyunlarda fazla texture varsa dolayısı ile daha...
  7. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Diski iki parçaya "partition'a" bölmüşsünüz. Hangi bölümde setup varsa onu seçmeniz gerekiyor.
Top Bottom