Neler Yeni

Windows Kurulum Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit
Flashı taktıktan sonra bios menüsüne geliyorum, flash belleği seçtikten sonra otomatik olarak kuruluma geçmesi gerekirken, flashın içinde iso dosyasına giriyor orda da kurulum yapamıyorum yardımcı olur musunuz? görüntü de atabilirim.

görüntü atabilirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG_20210610_185151.jpg
    IMG_20210610_185151.jpg
    1.1 MB · Hit: 44
  • IMG_20210610_185119.jpg
    IMG_20210610_185119.jpg
    1.5 MB · Hit: 41
  • IMG_20210610_185108.jpg
    IMG_20210610_185108.jpg
    1.3 MB · Hit: 41
flash belleği seçtikten sonra save and exit diyince pc yeniden başlayıp kurulum ekranı açılması gerekiyor
biosa girince ilk ekranda flash belleği seçince sonrasında save and exit yapınca olması gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit
flash belleği seçtikten sonra save and exit diyince pc yeniden başlayıp kurulum ekranı açılması gerekiyor
biosa girince ilk ekranda flash belleği seçince sonrasında save and exit yapınca olması gerek
Pc yeniden başlıyor zaten, başladıktan sonra dediğim ekran geliyor. 1 tane flash olmasına rağmen 2 gözüküyor onda da setup gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım edebilecek biri yok mu ?

Son düzenleme:

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
iso yu flasha rufus ile mi yazdın?

kitaplar güzelmiş. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Aras Şimşir
Diski iki parçaya "partition'a" bölmüşsünüz. Hangi bölümde setup varsa onu seçmeniz gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit
Diski iki parçaya "partition'a" bölmüşsünüz. Hangi bölümde setup varsa onu seçmeniz gerekiyor.
Halledemeyeceğim galiba, bilgisayarcıda 50₺ ye kuruyormuş ne yapsam bilemedim. Halledebileceğim bir şey mi acaba?

iso yu flasha rufus ile mi yazdın?

kitaplar güzelmiş. :)
Kitaplar için teşekkürler :) evet rufus ile yazdırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Aras Şimşir
Halledemeyeceğim galiba, bilgisayarcıda 50₺ ye kuruyormuş ne yapsam bilemedim. Halledebileceğim bir şey mi acaba?

Diğer partition'u seçmeyi denediniz mi?. Olmadıysa flashınızı yedekledikten sonra disk yöneticisinden flash belleği silip birleştirin, sonra tekrar setup hazırlayın. Normalde partition soran bios hiç görmemiştim direk ne varsa girmesi lazım flasha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit
Diğer partition'u seçmeyi denediniz mi?. Olmadıysa flashınızı yedekledikten sonra disk yöneticisinden flash belleği silip birleştirin, sonra tekrar setup hazırlayın. Normalde partition soran bios hiç görmemiştim direk ne varsa girmesi lazım flasha.
Flashta yedeklenicek bişeyim yok, herhangi bir bilgisayarından flashın içini temizleyip tekrardan kuruyorum değil mi yanlış anlamadım?

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa

belki yazarken hata olmuştur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Aras Şimşir
Flashta yedeklenicek bişeyim yok, herhangi bir bilgisayarından flashın içini temizleyip tekrardan kuruyorum değil mi yanlış anlamadım?
Evet bir de flasyı birleştirip deneyin. Nasıl olacağını bilmiyorsanız bu arkadaş video ile paylaşmış onun aynısını yapabilirsiniz. yalnız dikkat edin ben geçen yanlışıkkla 300 gb dolu harddiski silmiştim sizde o hataya düşmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit
belki yazarken hata olmuştur?
Yazarken hata vermedi hiç, rufusla denemeden önce flashımda zaten windows 10 setupı bulunuyordu onu da aynı şekil açmadı

Evet bir de flasyı birleştirip deneyin. Nasıl olacağını bilmiyorsanız bu arkadaş video ile paylaşmış onun aynısını yapabilirsiniz. yalnız dikkat edin ben geçen yanlışıkkla 300 gb dolu harddiski silmiştim sizde o hataya düşmeyin

Gece eve geçince deniyicem çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,610
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom