Arama sonuçları: *

1. J

Çözüldü✓ Laptop rgb klavye ışık sorunu

Çok iyi o zaman. Rica ederim ne demek
  2. J

Sorun buradan kaynaklanıyor. Nitro Sense uygulamasını kaldırıp tekrardan yükleyin. Yeni güncelleme ile işletim sistemi uygulamayı tanımıyor şu an. Sorunun neyden kaynaklandığını öğrenmiş olduk da çözümü nasıl olacak inan ki bilmiyorum.
  3. J

Benim Logitech aydınlatmasını ilk başta windows'ta otomatik olarak atılmıştı. Oradan iptal edip Logitech G Hub'a atamıştım. Belki sizin klavye aydınlatmasını da Windows otomatik olarak tek renk atamıştır. Bu yere bir bakar mısınız? Sağda tahmin ettiğim gibi Omen Gaming Hub'taki klavye...
  4. J

CPU ve GPU nun %10 altına düşmesi

Termal macun bakımını yaptırdınız mı? Belki yüksek sıcaklıktan ötürü sıcaklığı dengelemek için kendisini limitliyordur bilgisayar. Pildeki Güç modunu ve laptop ise adaptör, masaüstü ise enerji gücü için çektiği güç kaynağını test edin. Sorun bunlardan kaynaklanıyordur. Bazı oyunlarda hata var...
  5. J

W10 Dengeli moddaki güç barının bir işlevi varmı ?

Sadece işlemci gücünü arttırır ekran kartında bir işlevi yok. Online(mobil) oyunlarda kayda değer artısı olur elbette.
  6. J

Pc durduk yere kapanıyor

Ekran kartı nedir? Eski nesil amd ekran kartlarında driver sorunları mevcut. Özellikle 500 ve 5000 serilerinde. Bilgisayarın bakımlarını yaptırdınız mı? Termal macun yetersizliğinden anakart arızalanmış da olabilir. Birçok opsiyon mevcut.
Top Bottom