Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptop rgb klavye ışık sorunu

akwnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
1727712634817.png

laptopun rgb ışıkları eskiden buradan ayarlanabiliyordu ancak şuan burası çalışmıyor windowsla alakalı bir sorun galiba nasıl düzeltebilirim?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam kullandığın laptopun resmi sayfasına bakın belki yazılıma güncelleme getirmek yerine yazılım değiştirmişlerdir. yenisinin indirirsiniz. onun dışında pek bilgim yok

akwnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kullandığın laptopun resmi sayfasına bakın belki yazılıma güncelleme getirmek yerine yazılım değiştirmişlerdir. yenisinin indirirsiniz. onun dışında pek bilgim yok
çıkmadı bir şey windows dinamik aydınlatmayı kapat diyor kapatıyorum yinr çalışmıyor anlamadım. pc nitro an 16

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
pc kaç yıllık/aylık. donanımsal bir hata olabilir

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
6 7 aylık fln windows güncelleidkten sonr oldu herhalde
Benim Logitech aydınlatmasını ilk başta windows'ta otomatik olarak atılmıştı. Oradan iptal edip Logitech G Hub'a atamıştım. Belki sizin klavye aydınlatmasını da Windows otomatik olarak tek renk atamıştır. Bu yere bir bakar mısınız? Sağda tahmin ettiğim gibi Omen Gaming Hub'taki klavye aydınlatmasını karışma seçeneği mevcut. Sizde de belki nitro sense uygulamasına karışıp renkli olmasını engelliyordur?
Son olarak Nitro Sense uygulamasından alan bölgesini gözden geçirin. Alan bölgesi klavye bölgesini taramıyorsa renkler çalışmaz.

Ekler

• 1.png
    1.png
    140.1 KB · Hit: 26
  • 1.png
    1.png
    131.4 KB · Hit: 20
Son düzenleme:

akwnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Benim Logitech aydınlatmasını ilk başta windows'ta otomatik olarak atılmıştı. Oradan iptal edip Logitech G Hub'a atamıştım. Belki sizin klavye aydınlatmasını da Windows otomatik olarak tek renk atamıştır. Bu yere bir bakar mısınız? Sağda tahmin ettiğim gibi Omen Gaming Hub'taki klavye aydınlatmasını karışma seçeneği mevcut. Sizde de belki nitro sense uygulamasına karışıp renkli olmasını engelliyordur?
Son olarak Nitro Sense uygulamasından alan bölgesini gözden geçirin. Alan bölgesi klavye bölgesini taramıyorsa renkler çalışmaz.
1727722331164.png

laptopun kendi klavyesi çalışmıyor o da burda gözükmüyor

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Alıntıyı görüntüle
laptopun kendi klavyesi çalışmıyor o da burda gözükmüyor
Sorun buradan kaynaklanıyor. Nitro Sense uygulamasını kaldırıp tekrardan yükleyin. Yeni güncelleme ile işletim sistemi uygulamayı tanımıyor şu an. Sorunun neyden kaynaklandığını öğrenmiş olduk da çözümü nasıl olacak inan ki bilmiyorum.

akwnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Sorun buradan kaynaklanıyor. Nitro Sense uygulamasını kaldırıp tekrardan yükleyin. Yeni güncelleme ile işletim sistemi uygulamayı tanımıyor şu an. Sorunun neyden kaynaklandığını öğrenmiş olduk da çözümü nasıl olacak inan ki bilmiyorum.
işe yaradı teşekkürler

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Top Bottom