Arama sonuçları: *

1. Juckly

Gigabyte a320ms2h anakarta ve VENTO VG04FE kasaya Rtx 4060 veya 4060 ti uyar mı

Biosu son sürüm olarak güncellemiştim. 1736241531 Ryzen 5 5600
  2. Juckly

Gigabyte a320ms2h anakarta ve VENTO VG04FE kasaya Rtx 4060 veya 4060 ti uyar mı

Sorum başlıktaki arkadaşlar teşekkürler.
  3. Juckly

SteelSeries gg klip ses sorunu

Arkadaşlar selam steelseries'den klip alıyorum bazı kliplerde ses geliyor bazılarında gelmiyor çözümünü bilen var mı acaba ?
  4. Juckly

Gaminggentr aldığım ürün sağlam gelir mi

Site ilk kurulduğu senelerde sistem almıştım sağlam gelmişti ama yurtiçi kargo pekte güvenmemek lazım ☺️
  5. Juckly

Yardım bilgisayar oyun oynarken kendi kendini kapatıyor

Benim ekran kartı işlemci 70 75 arası gidiyordu testlerde kapanmıyor du sorun yoktu ama üstünü bilemem denesin bakalım 1683290976 Ama oyun girdiğim an 60 derecede felan gidiyordu 😂
  6. Juckly

Ben çok oc testi yaptım ama işe yaramadı kapanmıyor test sırasında oyunlarda kapanıyor
  7. Juckly

Benim bilgisayarımda böyleydi power bozuk çıktı sistem kullanan oyuna girince kapanıyordu görüntü gelmiyordu
  8. Juckly

Çözüldü✓ Windows Orijinal değil?

O yazıyı cmd kod girerek yaptıysanız korsan key diye biliyorum onu
  9. Juckly

Kasada güç var ancak monitöre yansımıyor

Bende de böyle bir sorun vardı kasa çalışıyor görüntü yok kablo bağlı değil diyip görüntü gelmiyor du power bozuk çıktı benim
  10. Juckly

Gaming Gen İade Değişim

Allah kurtarsın 😊
  11. Juckly

Bilgisayarım aniden kapanıyor

Merak etme benimkinin garantisi olduğu hâlde 3 ay mücadele ettim yaptırmak için ben bilgisayarı gönderdim onlar bana geri gönderdi 😊 1681142849 Üstüne bir kaç da parçam kırıldı 😂
  12. Juckly

Bilgisayarım aniden kapanıyor

Aynı sorun bende vardı occt testi vs yapınca hiç bir sıkıntı olmuyordu oyuna girdiğim an kapanıyordu 1 gün fişi çekince geliyordu görüntü PSU bozuk çıktı
  13. Juckly

Pc çalışıyor ancak monitöre görüntü gelmiyor

Ekran kartı tutucusu gibi bir şey vardı internetten bakıp alabilirsin kasana uyarsa işini görür
  14. Juckly

Arkadaşım böyle bir hata almış yardım edebilir misiniz

Bilgisayar açılınca böyle bir ekran geliyor
  15. Juckly

Anakart bios erp kapatma

Arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra rgbler yanıyor erp kapatmak sorun teşkil eder mi kapatsam?
  16. Juckly

Çözüldü✓ Windows ssd görmüyor

Dostum halletim teşekkür ederim cidden ağzımı kapatıp susacagim artık bir servis power değişip neden kabloları takmaz ya arkada bırakmışlar sata güç kablosunu 10 dakikadır arıyorum kabloyu 😔😔😔
  17. Juckly

Başka kablo var mı bağlı olması gereken
  18. Juckly

Yemek yiyip hemen bakacağım 10 dakika kadar 1672334369 Dostum bağlı sata 3 kablosuna 1672334399 Fotoğraf atamıyorum buraya
  19. Juckly

SSD kablosu takılı
Top Bottom