bilgisayar açılırken f10 tuşuna arka arkaya bas. bir menü açılacaktır, boot kısmından depolama aygıtlarını görebilirsin, fakat bilmiyorsan kurcalama derim. Alternatif yollara bakalım, bilgisayarın kapağını açıp ssd kablosunu kontrol edebilir misinHangi menüde biosta acaba gigabyte anakart
SSD kablosu takılıbilgisayar açılırken f10 tuşuna arka arkaya bas. bir menü açılacaktır, boot kısmından depolama aygıtlarını görebilirsin, fakat bilmiyorsan kurcalama derim. Alternatif yollara bakalım, bilgisayarın kapağını açıp ssd kablosunu kontrol edebilir misin
güç kablosunu da kontrol eder misin? ayrıca ssd den çıkan sata kablosu anakarta bağlı mıSSD kablosu takılı
Yemek yiyip hemen bakacağım 10 dakika kadargüç kablosunu da kontrol eder misin? ayrıca ssd den çıkan sata kablosu anakarta bağlı mı
güç kablosunu da kontrol eder misin? ayrıca ssd den çıkan sata kablosu anakarta bağlı mı
Dostum bağlı sata 3 kablosunagüç kablosunu da kontrol eder misin? ayrıca ssd den çıkan sata kablosu anakarta bağlı mı
Yemek yiyip hemen bakacağım 10 dakika kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bağlı sata 3 kablosuna
Windows üstünden aygıt yöneticisinde görünüyor mu?Arkadaşlar selam bilgisayar servise gitmeden SSD çalışıyor du servise gönderdim psu değişti M2 SSD çalışıyor ama sata SSD görmüyor disk yönetiminden baktım orada da yok yardımcı olursanız sevinirim
Dostum halletim teşekkür ederim cidden ağzımı kapatıp susacagim artık bir servis power değişip neden kabloları takmaz ya arkada bırakmışlar sata güç kablosunu 10 dakikadır arıyorum kabloyuWindows üstünden aygıt yöneticisinde görünüyor mu?
Geçmiş olsun dilerim iyi akşamlarDostum halletim teşekkür ederim cidden ağzımı kapatıp susacagim artık bir servis power değişip neden kabloları takmaz ya arkada bırakmışlar sata güç kablosunu 10 dakikadır arıyorum kabloyu