Arama sonuçları: *

1. KDolunay

Elden ring oyununda yatay üste doğru giden cizgiler var

Monitör normal açılışta da aynı hatayı veriyor mu, yani gündelik kullanımda da? Yoksa sadece bazı oyunlarda mı yaşıyorsunuz? Monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Ne zamandır/ ne yaptıktan neyi değiştirdikten sonra oldu bu olay?
  2. KDolunay

Cinebench Test Sonuçlarım Normal mi?

Arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim. 4070 TI SUPER + 7800x3d Cinebench testlerimi değerlendirir misiniz? Ekran kartı performansı ile ilgili şüphelerim var. Her şey yolunda mı? Teşekkürler. 30 dk Stabilite test sonucu: 10 dakikalık diğer test: R23 Testi: 4070 TI SUPER + 7800x3d...
  3. KDolunay

Yeni ESPOR Sistemimin Test Sonuçları Normal mi?

Teşekkürler hocam, konu açtım, benzer kart sahiplerinden test sonuçları bekliyorum. Gaming.gen.tr yetkilisi arkadaş oyunlarda test etmemi söyledi. Bu tarz programlar doğru sonuçlar vermeyebilir dedi.
  4. KDolunay

4070 TI SUPER Ekran Kartı Kullananlar Acil ::..

Detaylı cevabınız için çok teşekkürler. Aynı ekran kartında benzer FPS değerleri görmüşüz. İçime su serptiniz. OC'siz kullanıyorum. Isı değerlerim normal, 70 C yi anca görüyor. 4070TI de 2k da aşağıdaki değerleri alınca birisi, ister istemez tedirgin oldum hocam. Bizim kart daha iyi, 1080'de...
  5. KDolunay

* 7800x3d kutulu. İşlemci soğutucu 1'i iade ettim, özetle 72k ya geldi diyebiliriz. Not: Asus 815 TL anakart geri ödemesi yukarıdaki fiyata yansıtılmadı. 1731763831 Gaming.gen.tr'yi aradım, onlar da oyundaki değerlere bakın, CS, Valorant, Pubg gibi oyunlarda deneyin dediler.
  6. KDolunay

Hocalarım, diğer bir başlıkta, birisi 2K + 4070TI Test sonucu 290 FPS / 16k puan çıkarmış. Hakikaten benim 4070 TI SUPER + 1080p de 280 FPS normal mi??:confused::confused: https://prnt.sc/_CvbSHb4Ac4F
  7. KDolunay

Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki hazır sistemi aldım. Yaptığım işlemler: BIOS Update Ram Frekansını 6000 Mhz ye çıkarma Expo açma Memory Context Restore + Power Down = İkisi de Enable Kendi sitesinden Windows 10 Home kurulumu- Oem key ile aktifleştirme Tüm driver güncellemeleri Ekran kartı...
  8. KDolunay

Ben de beğenmedim FPS değerimi 1080p de.
  9. KDolunay

Cinebench test sonuçları arkadaşlar. İşlemci normal çalışmakta mıdır? 1731710447 Oyunda ve yoğun yük altında deneyimim henüz olmadığı için tam cevap veremiyorum hocam. Testlerde fanlar tabii ki yüksek devirde çalıştı ama beni çok rahatsız etmedi.
  10. KDolunay

Resize bar kendiliğinden açıktı hocam enabled olduğu için değişiklik yapmadım. Expo kapalıydı, 4200mhz idi, onu açtım 16 (8x2) GB ram için 6000mhz ram frekansına yükselttim. Yukarıdaki test sonuçları bu ram için, expo açık veriler.
  11. KDolunay

Isı değerleri olarak anormal bir durum gözlemlemedim ama yukarıdaki arkadaş FPS düşüklüğü hususunda beni şüphelendirdi. 1731707239 Ram 16 olduğu için 32GB ramin olduğu sistem kadar performanslı olmayacaktır muhtemelen, ama tecrübelerinize göre anormal bir durum varsa yazın arkadaşlar. Ben de...
  12. KDolunay

Videoyu görüntüleyemedim hocam, link paylaşır mısın? Hazır sistem aldık, müdahalemiz ekran kartını ve soğutucuyu takmak oldu. Bu kadar FPS düşüklüğü neden olabilir acaba :/ 8x2=16 GB ram midir acaba sorun?
  13. KDolunay

CPU sıcaklık değerleri çok düşük, testte bir yanlışlık mı yaptık acaba? 1731705934 Sorun neyden kaynaklanabilir, ayarlarla mı ilgilidir tahmininizce?
  14. KDolunay

4070 TI SUPER + 7800x3d + ASUS X670E-PLUS (8x2) 16 GB RAM (6000Mhz-CL38) (Yenisi yolda, 32 GB CL30 6000mhz takılacak.) 1 TB Kingston SSD + Corsair 3000D Kasa + 750w PSU 2K Monitör kargoda. O yüzden testler FullHD eski monitörle yapıldı...
  15. KDolunay

Yeni amd sistemler problemli !!!

EXPO AÇINCA WINDOWS AÇILIŞ SÜRESİNİN UZAMASI HAKKINDA BIOS GÜNCEL. ASUS x670-E Plus Anakart, Lexar Thor 8x2 = 16 GB 6000 Mhz CL38 Expo kapalı: Windows açılış 20 saniye. Expo açık: Windows açılış 43 saniye (Tweak olan açık) Memory Context Restore + Power Down = İkisi de Enable olunca: Windows...
Top Bottom