Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

Kasadan gelen cızırtı?

Aynısı hocam oyun hariç ses yapmıyordu pek ama oyunda fanlar hızlanınca ses yapıyordu.
  2. Kaneki Ken

Kasadan gelen cızırtı?

Kasa fanlarına bak benim kasanın kendi orjinal fanlarının 3ü çatladı kendi kendine ve böyle ses çıkartıyor diye değiştirdim fanın orta kısmında sticker varsa hafif kaldır bak çatlak kırık falan varsa sebebi odur.
  3. Kaneki Ken

Çözüldü✓ Oyunlarda Rtx Açılmıyor

Her oyunda destek olmayabilir çünkü donanımsal değil yazılımsal rtx
  4. Kaneki Ken

Açılır ve oynanır ben oynanmaz demiyorum ama bu kartlarla rtx açana kadar grafik ayarını yükseltmeyi tercih ederim orta da oynayacağına yükseğe çek fsr kullanıyorsun ztn
  5. Kaneki Ken

GTX 1060 6 gb ve üstü gtx kartlarda sanal rtx desteği mevcut 1060 3gb da mevcut değil. GTX kartlarla rtx açmak hiç performanslı bir şey değil rtx için minimum rtx 2000 serisi veya rx 6000 serisi lazım stabil olması için.
  6. Kaneki Ken

Sinyal yok hatası 100tl oyun ödüllü

Hocam size küçük bir tavsiye vereyim kendiniz böyle işlere kalkışmayın bozuk parçayı bulayım falan derken sıkıntısız parçadan olmayın
  7. Kaneki Ken

Kablosuz klavye o yüzden pc ye bir şey yapamaz sandalye de aynı şekilde belki evin elektrik sisteminde sıkıntı vardır bilemem ama birkaç mesaj önce demiştim anakartın bios pilini söküp 30 sn bekleyip geri takmayı dene istersen
  8. Kaneki Ken

Kapı kolunu tut iki elinle böylece vücüdundaki statik elektrik gider sonra plastik bir eldiven tak ki yine statik elektrik alsan da pcye geçmesin
  9. Kaneki Ken

Peki pc si olan arkadaşın var mı ki büyük ihtimal vardır en kötü durumda al pcyi arkadaşına git arkadaşının ekran kartını tak pcye dene baktın devam ediyor sorun birde psu yu değiştir dene
  10. Kaneki Ken

Ekran kartı veya psu da sıkıntı var büyük ihtimal ekran kartın da hem oyun açınca gitti diyorsan karta yük bindiği için gitmiş olabilir kartta sorun var ise veya kart oyun sırasında daha fazla güç çekmeye çalışınca psu da sıkıntı varsa o yüzden gitmiş olabilir servise de gönderdim dediğine göre...
  11. Kaneki Ken

Ramler yeni garantiden geldi demiştin sorun ya ekran kartında ya PSU da ya monitör de o yüzden deneyerek bulmak lazım elinde büyük ihtimal başka ekran kartı falan yoktur eğer öyle ise iyi bir PC ci bul başlarında bekle baksınlar
  12. Kaneki Ken

Araştırıp adam gibi güvenilir bir PCciye götür hem monitör hem ekran kartı denesinler PSU da denettir ne olur ne olmaz ve bunlar yapılırken başlarında bekle sıkıntı çıkmasın
  13. Kaneki Ken

Bios da uyku moduna giremez
  14. Kaneki Ken

Güç kaynaginda besleme problemi değil de bir arıza olabilir ama hala tahminim ekran kartının sıkıntı olduğu yönünde anakartin bios pilini söküp 30 sn bekleyip tak geri sonra pcyi aç birde böyle dene
  15. Kaneki Ken

Maalesef dahili grafik yok işlemci de evde başka ekran kartı varsa onu tak dene ya da bilgisayarcı da denettir 1643633856 PSU ekran kartını besleyecek güçte mi bir de büyük ihtimal ekran kartında sıkıntı var
  16. Kaneki Ken

İslemcini söyler misin eğer işlemci de dahili grafik birimi varsa ekran kartını sök görüntü almak için dpi veya hdmı farketmez anakarta tak birde öyle dene
  17. Kaneki Ken

3gb ram ile mining yapılır mı ?

Mining için ekran kartını kullanıcağın için sıkıntı olmaz yapabilirsin
  18. Kaneki Ken

3gb ram ile mining yapılır mı ?

önemli olan ekran kartı yani işlemci sorun çıkartmaz ama o ekran kartı ile mining yapma bence hocam
  19. Kaneki Ken

BİLGİSAYAR BAZI OYUNLARI TAKILA TAKILA OYNATIYOR

W11 den kaynaklı uyumsuzluk problemi olabilir ve driverlar güncel mi
Top Bottom