Neler Yeni

Sinyal yok hatası 100tl oyun ödüllü

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Kullanımdayken veya boştayken fark etmeden rastgele siyah ekran oluyor no sinyal yazıyor monitörde, bazen pc geç açılıyor siyah ekranda kalıp anakartta da vga ışığı yanıyor ekran gidince ses de gidiyor driverla alakası yok biosta bile gitti kasa çalışmaya devam ediyor oyunlar da crash veriyor ekran gidince ya da devam ediyor bazıları, ekran gidince monitörün rgbsi de kapanıyor bu rgb sadece uyku modunda kapanıyor, sorun monitör mü psu mu ekran kartı mı? En kaliteli display portu aldım olmadı akım korumalı priz aldım olmadı hdmi ile denedim tüm farklı girişleri denedim gene gitti, Windows 11e geçip denedim 1 2 kere oldu sonra 1 hafts olmadı ama oyunlar crash veriyor diye geri döndüm 10'a şimdi yine gidiyor ekran, acaba rastgele kendini uyku moduna alıyor olabilir mi güç ayarlarında hiçbir zamana ayarlı ama... Servise yolladım tüm parçaları tek tek monitör dahil tek ramin servisi gskill yeni ram göndermiş başka hiçbir parçada sorun yok dedi diğer servisleri. 1 buçuk yıldır bu sorunla uğraşıyorum benim sorunumu çözene steamden 100tlye istediği bir oyunu hediye atacağım bıktım boş yorum atanı raporlarım saygınız olsun.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,616
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sorun büyük ihtimalle ekran kartınız, başka bir ekran kartı ile bunu doğrulayın ya da ekran kartınızı başka bir sistemde test edin.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
10 dakikadır boşta gitmedi ekran şimdi oyun açtım 5 sn sonra oyuna girince gitti
Ekran kartı veya psu da sıkıntı var büyük ihtimal ekran kartın da hem oyun açınca gitti diyorsan karta yük bindiği için gitmiş olabilir kartta sorun var ise veya kart oyun sırasında daha fazla güç çekmeye çalışınca psu da sıkıntı varsa o yüzden gitmiş olabilir servise de gönderdim dediğine göre ve sonuç alamadığına göre ekran kartı ve psu yu ya başka sistemde dene ya da sisteme başka ekran kartı ve psu takarak dene dostum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Ekran kartı veya psu da sıkıntı var büyük ihtimal ekran kartın da hem oyun açınca gitti diyorsan karta yük bindiği için gitmiş olabilir kartta sorun var ise veya kart oyun sırasında daha fazla güç çekmeye çalışınca psu da sıkıntı varsa o yüzden gitmiş olabilir servise de gönderdim dediğine göre ve sonuç alamadığına göre ekran kartı ve psu yu ya başka sistemde dene ya da sisteme başka ekran kartı ve psu takarak dene dostum
elimde yok ki psu veya ekran kartı, burası da büyükşehir değil güvenilir bir bilgisayarcı yok yani

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
elimde yok ki psu veya ekran kartı, burası da büyükşehir değil güvenilir bir bilgisayarcı yok yani
Peki pc si olan arkadaşın var mı ki büyük ihtimal vardır en kötü durumda al pcyi arkadaşına git arkadaşının ekran kartını tak pcye dene baktın devam ediyor sorun birde psu yu değiştir dene

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Tavsiyem sistemi guzelce sök dikkatlice geri topla. Suan yasadigin sorunun belki 50 farkli sebebi olabilir, acilmamasi ve guc kaynagini kapatip 10 sn power tusuna bastiktan sonra acilmasi aklima direkt statik elektrigi getirdi.
Statik elektrik varsa nasıl önleyeceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki pc si olan arkadaşın var mı ki büyük ihtimal vardır en kötü durumda al pcyi arkadaşına git arkadaşının ekran kartını tak pcye dene baktın devam ediyor sorun birde psu yu değiştir dene
evet olan arkadaşım var sorarım çözemezsem

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Kapı kolunu tut iki elinle böylece vücüdundaki statik elektrik gider sonra plastik bir eldiven tak ki yine statik elektrik alsan da pcye geçmesin
beni çok eskiden klavyemden elektrik çarpıyordu yani hafif şekilde sonra bu düzeldi ama klavyem kablosuz diğer aygıtlarım da kablosuz klavyeden kasaya işler mi?

beni çok eskiden klavyemden elektrik çarpıyordu yani hafif şekilde sonra bu düzeldi ama klavyem kablosuz diğer aygıtlarım da kablosuz klavyeden kasaya işler mi?
ama artık çarpmıyor kendiliğinden gitti

monitörün ayakları da demirimsiydi, ondan da çarpıyordu.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler

monitörün ayakları da demirimsiydi, ondan da çarpıyordu.
Kablosuz klavye o yüzden pc ye bir şey yapamaz sandalye de aynı şekilde belki evin elektrik sisteminde sıkıntı vardır bilemem ama birkaç mesaj önce demiştim anakartın bios pilini söküp 30 sn bekleyip geri takmayı dene istersen

uydu3

80+ Silver
Hocam pcciye götürürken sistemle alakalı özelliklerin hepsini ss al adama göster her hangi bir sorun çıkarsa veya çıkmadan önce söyle pcde hangi parça var biliyorum diye çalamaz zaten

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Kablosuz klavye o yüzden pc ye bir şey yapamaz sandalye de aynı şekilde belki evin elektrik sisteminde sıkıntı vardır bilemem ama birkaç mesaj önce demiştim anakartın bios pilini söküp 30 sn bekleyip geri takmayı dene istersen
bios pili nerede bulam8yorum anakartta

IMG_20220131_170255.jpg

Top Bottom