Neler Yeni

Sinyal yok hatası 100tl oyun ödüllü

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Kullanımdayken veya boştayken fark etmeden rastgele siyah ekran oluyor no sinyal yazıyor monitörde, bazen pc geç açılıyor siyah ekranda kalıp anakartta da vga ışığı yanıyor ekran gidince ses de gidiyor driverla alakası yok biosta bile gitti kasa çalışmaya devam ediyor oyunlar da crash veriyor ekran gidince ya da devam ediyor bazıları, ekran gidince monitörün rgbsi de kapanıyor bu rgb sadece uyku modunda kapanıyor, sorun monitör mü psu mu ekran kartı mı? En kaliteli display portu aldım olmadı akım korumalı priz aldım olmadı hdmi ile denedim tüm farklı girişleri denedim gene gitti, Windows 11e geçip denedim 1 2 kere oldu sonra 1 hafts olmadı ama oyunlar crash veriyor diye geri döndüm 10'a şimdi yine gidiyor ekran, acaba rastgele kendini uyku moduna alıyor olabilir mi güç ayarlarında hiçbir zamana ayarlı ama... Servise yolladım tüm parçaları tek tek monitör dahil tek ramin servisi gskill yeni ram göndermiş başka hiçbir parçada sorun yok dedi diğer servisleri. 1 buçuk yıldır bu sorunla uğraşıyorum benim sorunumu çözene steamden 100tlye istediği bir oyunu hediye atacağım bıktım boş yorum atanı raporlarım saygınız olsun.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekran kartının altında kalmıştır. Psu güç kablosunu çılarmayı unutma. Sonra pili sök 1 dk bekle, güç tuşuna 10-20 kez bas çek yap, pili tak, ekran kartını tak, psu gğç kablosunu tak ve pcyi çalıştır.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Görüntü veren slotlarda kısa devre olduğunu düşünmekteyim.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
vidaları söktüm de çıkmıyor
Hocam video izleyin bir kaç tane orada ekran kartı slotunun tırnağını da açmanız gerektiğini söylerler ya da arkadaşların dediği gibi hiç bulaşmayın ya bilgisayarcıya götürün işinin ehli ya da tek tek çevrenizden monitör/ekran kartı/ ram/ psu bulup onlarla tek tek deneyin hangisi sorunu çözüyor.

rtx 3090

80+ Silver
Sanırsam bilgisayarı bulunan arkadaşınız vardır ona gidip onun ekran kartı ile test edin eğer devam ederse birde güç kaynağı ile test edin.

bu garip bir sorun, bazen 1 ay olmuyor rahatça kullanıyorum sonra aniden oluyor 1 hafta salmıyor beni, bilgisayarcı kendi monitörüyle denediğinde gitmemişti benimkini takınca gitmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bazen 1 ay gibi süre olmuyor rahatça kullanıyorum pcyi sonra aniden başlıyor sorun olsa hep olmaz mı
Tesadüftür bence. benimde eskiden klavyemin girişi bozuktu bazen bağlantı gidiyordu sonra uzun süre olmayınca para biriktirmeyi bıraktım bi gün tekrardan olmaya başladı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Sanırsam bilgisayarı bulunan arkadaşınız vardır ona gidip onun ekran kartı ile test edin eğer devam ederse birde güç kaynağı ile test edin.
başka şehirdeymiş kendisi

Hocam video izleyin bir kaç tane orada ekran kartı slotunun tırnağını da açmanız gerektiğini söylerler ya da arkadaşların dediği gibi hiç bulaşmayın ya bilgisayarcıya götürün işinin ehli ya da tek tek çevrenizden monitör/ekran kartı/ ram/ psu bulup onlarla tek tek deneyin hangisi sorunu çözüyor.
Tırnağı açtım kabloları söktüm de sol taraftan çıkmadı kart ben de uğraşmadım geri koydum yerine yine açılmadı prizleri vs söküp yine basılı tuttum açıldı şu an

IMG_20220131_173936.jpg

IMG_20220131_174000.jpg
bu livekernel event windows 11e geçtiğimde de oluyordu ama windows 11de 1 hafta falan gitmedi ekran sonra oyunlar crash veriyordu yine bu donanım hatası vardı, oyunlar crash veriyor ama ekran gitmiyordu, ben de w10a tekrar geçeyim dedim ekran gitmeye başladı yine

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Tavsiyem sistemi guzelce sök dikkatlice geri topla. Suan yasadigin sorunun belki 50 farkli sebebi olabilir, acilmamasi ve guc kaynagini kapatip 10 sn power tusuna bastiktan sonra acilmasi aklima direkt statik elektrigi getirdi.
3. slottaki rami çıkarttım 1 saattir rdr2 falan oynutorum kapanmadı kasa camı açık yan yatılı

Top Bottom