Arama sonuçları: *

1. Kanivi

Nvidia App arka planda yüksek ram kullanımı

son 5 dakika kaydını vesayre alamazsın anlık fps değerlerini kontrol edemezsin bildiğim
  2. Kanivi

Her oyunda istinasız drop giriyor

masa üstünde amd nin kendi fps göstergesi fps yok diyor 1740157281 max 56 dereceyi gördü ekran kartı
  3. Kanivi

macunbu kendim sürdüm mx4 kullandım X olarak sürdüm ve nokta olarkda iki köşe ortasına sıktım
  4. Kanivi

deepcool le500 240mm fena olmayan bir modeli
  5. Kanivi

cpu testinde max bu değerleri alıyorum fakat oyunlarda işlemciyi hiçbir zaman bu kadar zorlamadım
  6. Kanivi

nerdeyse bütün oyunlarda drop sorunu yaşıyorum bu droplar bazen saliselik bazense 20 saniyelik olabiliyor sistemim oldukça güçlü fakat bir skıntı var yardım ederseniz sevinirim 1740152028 sistemim hakkımda kısmında yazıyor
  7. Kanivi

Bilgisayarım kapanıyo

oyununuzu oynayın bilgisayar kapandıkdan sonra açın bilgisayarı ve bu programı
  8. Kanivi

Bilgisayarım kapanıyo

hw monitör isimli programı indirin orda gözükür en son kaç görmüş işlemci diye
  9. Kanivi

İşlemciye fan takılmazsa nolur?

aşırı ısınmaya karşı kendini koruma amaçlı kapatıyor 1736609548 fan takılırsa böyle bir şey olmaz
  10. Kanivi

Biosta yanlıs bırseye bastıgım icin siyah ekranda kaldı

pille uğraşmana gerek yok iki adet pin var JBAT1 diye onlara tornavida değdir oda oluyo pili sökmek çok olay değil (Ben sökememiştim) 1736609463 JBAT1 msi kartlar için bu arada diğer kartlarda ismi nedir bilmiyorum
  11. Kanivi

M2 SSD montajını yapamıyorum

önce sağdaki delikli civatayı takıcaksın sonra ssd yi takıcaksın yuvasına sonra soldaki vida ile sıkıcaksın bu kadar 1736524716 internette birsürü kasa toplama videosu var yapabilirsin güven kendine 1736524915 sağdakini takmadan soldakini sıkarsan tutmaz zaten boşa döner ve ssd eğik durur
  12. Kanivi

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

aynı sistemle kasayı değişseydin
  13. Kanivi

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

herşeyi değiştiysen nasıl hala çalışmıyo bu kadar masrafa gireceğine yeni kasa alsaydın
  14. Kanivi

Çözüldü✓ Bilgisayara arada drop giriyor yardım edermisiniz

bugün başladı diyebilirim
  15. Kanivi

oyunlarda 16.9 ultra yada yuksekde oynuyorum fakat masaüstü ve googlede de oluyor arada
  16. Kanivi

1 hafta önce falan güncellemistim
  17. Kanivi

Bilgisayarıma bazen saniyelik drop giriyor ve deli ediyor yardım edermisiniz ekran kartı 7900gre işlemci 7600x anakart msib650 pro ramler corsair vengaence cl32 5200 mhz psu deepcool cc560 v2 nin içinde gelen psu
  18. Kanivi

Kasa parçalarım uyumlu mu? ?

itopya biraz pahalı geldi bana isterseniz bu siteden bakabilirsiniz filtreleyip https://ucuzasistem.com/?page=1
  19. Kanivi

Kasa parçalarım uyumlu mu? ?

hazır sistem zaten parçalar uyumlu ileride sıvı isterseniz 240mm uyacaktır bu kasaya veya hava soğutma alabilirsiniz
  20. Kanivi

Monitörün içinden güç kablosu çıkmadı

kablo almana gerek yok (heryerde bulursun ama gereksiz masraf) dönüştürücü alabilirsin
Top Bottom