Neler Yeni

M2 SSD montajını yapamıyorum

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
Arkadaşlar M2 SSD aldım fakat montajı yaparken nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ve gereken parçalara sahip olduğumdan emin değilim. Yardım eder misiniz? Anakart kutusundan çıkan parçaların fotoğrafını ekte paylaştım

Ekler

• 17365236190041246568853373518998.jpg
    17365236190041246568853373518998.jpg
    2.7 MB · Hit: 42

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Feyzan Mutluay
önce sağdaki delikli civatayı takıcaksın sonra ssd yi takıcaksın yuvasına sonra soldaki vida ile sıkıcaksın bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

internette birsürü kasa toplama videosu var yapabilirsin güven kendine

sağdakini takmadan soldakini sıkarsan tutmaz zaten boşa döner ve ssd eğik durur

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce sağdaki delikli civatayı takıcaksın sonra ssd yi takıcaksın yuvasına sonra soldaki vida ile sıkıcaksın bu kadar

Altıgen yükselticiyi takamıyorum

Doğru parçayı mı takıyorum acaba

Son düzenleme:

Captain Barbossa

80+ Bronze
Arkadaşlar M2 SSD aldım fakat montajı yaparken nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ve gereken parçalara sahip olduğumdan emin değilim. Yardım eder misiniz? Anakart kutusundan çıkan parçaların fotoğrafını ekte paylaştım
Sizin o sağdaki olan altıgen m2 yükseltme aparatı değil. Kasayla anakart arasında anakartı yükseltmeye yarayan parça o, bunda olmaz. Bnm bıraktım ekteki gibi bir yükseltici olacak onlar farklı aparatlar. Anakarttan gri olarak böyle bir aparat çıkması lazım vida ile. Resimdeki büyük aparat gerekiyor.

Ekler

• 416WeLWsx4L._SL1001_.jpg
    416WeLWsx4L._SL1001_.jpg
    27.2 KB · Hit: 4

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
Sizin o sağdaki olan altıgen m2 yükseltme aparatı değil. Kasayla anakart arasında anakartı yükseltmeye yarayan parça o, bunda olmaz. Bnm bıraktım ekteki gibi bir yükseltici olacak onlar farklı aparatlar. Anakarttan gri olarak böyle bir aparat çıkması lazım vida ile. Resimdeki büyük aparat gerekiyor.
Yok ondan çıkmamış benim elimdeki en uygun gözüken parçalar bunlar alternatif bir yöntem biliyor musunuz hocam klips ile falan tutturabilir miyiz

Anakartım Asus Prime h510m e-

Captain Barbossa

80+ Bronze
Yok ondan çıkmamış benim elimdeki en uygun gözüken parçalar bunlar alternatif bir yöntem biliyor musunuz hocam klips ile falan tutturabilir miyiz

Anakartım Asus Prime h510m e-
Bnm bıraktım resimdekini bir bilgisayarcıdan temin edebilrsnz. Veya / n11 trendyol gibi sitelerden sipariş edin aparatı. Farklı bir yol oraya adam akıllı biraz zor. Sonuçta yukardan vida ile sıkıştrmak lazım sabit dursun diye.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
Bnm bıraktım resimdekini bir bilgisayarcıdan temin edebilrsnz. Veya / n11 trendyol gibi sitelerden sipariş edin aparatı. Farklı bir yol oraya adam akıllı biraz zor. Sonuçta yukardan vida ile sıkıştrmak lazım sabit dursun diye.
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,737
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom