gigabyte A520 Anakart M2 SSD sökemiyorum

futwin

80+
Reaksiyon skoru
9
Bilgisayar donanım takma sökme işlerinden pek anlayan biri değilim m2 SSDyi söküp yeni bir SSD takmam gerekiyor fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

Ekler

• IMG_0469.jpeg
    IMG_0469.jpeg
    1.6 MB · Hit: 102
yani cok ilginc ingilizce kaynak da yok cevap da alamadim kimseden tek ben mi yasiyorum tek istedigim m2 ssdyi cikartmak bu kadar zor olmamaliydi ya

Bilgisayar donanım takma sökme işlerinden pek anlayan biri değilim m2 SSDyi söküp yeni bir SSD takmam gerekiyor fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
Benim bildiğim o kare kısımdan klipsi çekip çıkartacaksın başta. Sonra M2 SSD'yi 45 derece açı ile çıkaracaksın. Sonra yeni M2 SSD'yi 45 derece şeklinde takıp M2 slotu 180 derece şeklinde olduktan sonra klipsi takacaksın.

Benim bildiğim o kare kısımdan klipsi çekip çıkartacaksın başta. Sonra M2 SSD'yi 45 derece açı ile çıkaracaksın. Sonra yeni M2 SSD'yi 45 derece şeklinde takıp M2 slotu 180 derece şeklinde olduktan sonra klipsi takacaksın.
Zorladım fakat çekemedim kırmak da istemiyorum sökmem gereken bir şey yok değil mi? Sadece klipsi çekmem yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A520 ile ilgili hiç kaynak da bulamadım

Zorladım fakat çekemedim kırmak da istemiyorum sökmem gereken bir şey yok değil mi? Sadece klipsi çekmem yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A520 ile ilgili hiç kaynak da bulamadım
Genelde vida oluyor anakartlarda kırılacağını zannetmiyorum. Biraz daha güç uygula bakalım.

Geri