Arama sonuçları: *

1. K

Mavi Ekran son 1 aydır mavi ekran hatası alıyorum

ryzen kullanıoyrsan fanı değiş pc temizle
  2. K

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Ölü yatırım
  3. K

Rtx 3060 sistem 10 bin TL

Adam bilgisayarcı arkadaşlar çokda sinirlenemiyorum çünkü üstüne kaar koyup satması lazim ama bu fiyatada vermem sadece ekran kartını satıyordum 8 bin dedin 7500 olurmu dedi tamam dedim aradı konsutuk insan gibi kibar davrandim sonra yüzümü yumuşak görünce 4 gün falan cevap vermedi bugün yazmış...
  4. K

Rtx 3060 sistem 10 bin TL

10 bin eder diyor doğrumudur dolar 12 Ken 15 e almıştım 7 aylık ince hesaptan aldım sıkıntısız çiziksiz sadece valorant oynadım Rtx 3060 Phoenix Asus Asus b560m PSi anakart 16 GB 3200 ram İ5 10400 f işlemci Gamepower horizon kasa
  5. K

Oyun oynarken pc hiç hata vermeden oyundan atıyor!!

Merhaba bendede aynısı var çözebildinmi
  6. K

Valorant hata lütfen yardım?

Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz ilk defa böyle bişey başıma geldi oyunun ortasında valorant da birden çok ani dondu ve oyundan attı ilk defa oldu hiç bir hata kodu vermedi ama Ctrl v yapınca bu foto daki yazı gözüktü bilen varsa lütfen yazsın normalde fazla kafama takmam ama PC im çok iyi...
  7. K

Valorant Fps Sorunu.

İşlemcini değişirsen FPS baya artar
  8. K

Windows'u etkinleştir yazısı

İyi hayrlı olsun
  9. K

Windows'u etkinleştir yazısı

5 10 liraya satiliyor internete amazonda falan al ondan bi tane kafan rahat olsun
  10. K

Bilgisayarımda virüs var mı?

Format atsan iyi olur sistemin iyide böyle crak şeyler indirmeni önermem virüsü onlar bulaştırır hatta bazıları arkada mining yapabiliyor ekran kartında bı format çek PC ye
  11. K

3070 Ti sistemde darboğaz

Sar boğazdan kankam benim 5600x alırsan büyük ihtimal performansın 2 ye katlanacak ama bu senenin en iyi oyun işlemcisi i5 12600kf olduğu açıklandı
  12. K

Darboğazı Engellemek İçin Ekran Kartına Nasıl Yük Bindirebilirim?

Darboğaz olduğunu sanmıyorum Rami 16 yap
  13. K

Darboğaz mı Ram yetmezliği mi?

Driver güncelle
  14. K

Bilgisayarım Animeci oldu Yardım

Ne olabilir bide nasıl kaldıracağım o hesapları ağa benim suçum 6 liraya forza 5 aldım ondan olabilir Microsoft hesabı verdi adam 😂
  15. K

Ya yaşıyorda ikisde bilgisayarıma dokunma ihtimalleri yok yani pencereden hırsız girip yaptı deseler inanırım ama onlar yapmazlar anlamazlar zaten böyle seylerden
  16. K

En son attığım SS deki yerden yapsam olurmu
  17. K

Nasıl Aticam 1643126846 Burdan yapsam olurmu
  18. K

En son bı SS atim bakabilirmsniz ona acaba
  19. K

Kanka öyle bişey değil ya animeyle bende hep dalga geçiyordum birden bunu görünce şok oldum bilgisayara Steam epic ubisoft gibi yerlerden başka bişey de indiremedim
Top Bottom