Neler Yeni

Bilgisayarımda virüs var mı?

VorleN

80+ Silver
1644146348074.png

1644146370555.png

Bugün canım sıkıldı virüs taraması yapayım dedim kaspersky 90 gün ücretsiz deneme lisansım bitmişti birkaç kod denemedim çalışmayınca Malwarebytes yükledim yaklaşık yarım saat sürdü tarama 12 zararlı yazılım buldu sizce doğru mu Pes 2013'ü kurulumtv'den indirmiştim crack olduğu için zararlı yazılım gösteriyor olabilir mi? Onun dışında SYSTEM32'nin içinde de zararlı yazılım gözüküyor silersem sistemde sorun çıkmaz değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bugün canım sıkıldı virüs taraması yapayım dedim kaspersky 90 gün ücretsiz deneme lisansım bitmişti birkaç kod denemedim çalışmayınca Malwarebytes yükledim yaklaşık yarım saat sürdü tarama 12 zararlı yazılım buldu sizce doğru mu Pes 2013'ü kurulumtv'den indirmiştim crack olduğu için zararlı yazılım gösteriyor olabilir mi? Onun dışında SYSTEM32'nin içinde de zararlı yazılım gözüküyor silersem sistemde sorun çıkmaz değil mi?
Format atsan iyi olur sistemin iyide böyle crak şeyler indirmeni önermem virüsü onlar bulaştırır hatta bazıları arkada mining yapabiliyor ekran kartında bı format çek PC ye

Akiran

80+ Silver
uTorrent'i ''potansiyel olarak istenmeyen uygulama'' olarak algılamış fakat PES 2013'ün crackinde malware tespit etmiş. False positive olup olmadığı bilinmez.

Picaroon_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Picaroon
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

hocam quarantine diyerek hepsini karantinaya alın, daha sonra sistemden silin, çoğunlukla pup bulaşmış, 2 tanede malware var, malwareler sistem dosyalarını bozmuş olabilir size önerim bi temiz kurulum yapın

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam quarantine diyerek hepsini karantinaya alın, daha sonra sistemden silin, çoğunlukla pup bulaşmış, 2 tanede malware var, malwareler sistem dosyalarını bozmuş olabilir size önerim bi temiz kurulum yapın
Hepsini sileyim değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

uTorrent'i ''potansiyel olarak istenmeyen uygulama'' olarak algılamış fakat PES 2013'ün crackinde malware tespit etmiş. False positive olup olmadığı bilinmez.
PUP'ları silmeli miyim virüslü müdür onların dışındakileri silmeyi düşünüyorum.

Picaroon_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Picaroon
Hepsini sileyim değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUP'ları silmeli miyim virüslü müdür onların dışındakileri silmeyi düşünüyorum.
pup lar potansiyel olarak istenmeyen gereksiz uygulamalardır, yani hiç bir işlevi olmayan sadece sisteminizde durup depolama alanını işgal edip yavaşlatan uygulamalardır onun dışında bi işlevi yokdur evet hepsini silin

Top Bottom