Arama sonuçları: *

1. K

AMD Adrenalin 23.3.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Heh işte buna katılırım. Ben geri dönmeye üşendim ama gözle görülür fps düşüşü yaşatıyor oyunlarda.
  2. K

AMD Adrenalin 23.3.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Kullanan arkadaşları yorumlara bekliyoruz durumlar nasıl ?
  3. K

RX6650XT+5 5600 Sistem hakkında sorularım var

AMD Standart profilde kullan kartı o kadar wattman ve crash yemen normal değil ayarlarla oynamadan customda bırak driverı
  4. K

11400F , RX 6700 besler mi ?

Şunuda atayım da sonra hak geçmesin.
  5. K

11400F , RX 6700 besler mi ?

5500 ile kullanıyorum rx 6700 i cayır cayır besliyor kartı o işlemci hayli hayli besler :D
  6. K

OC Sonrası Yüksek SICAKLIK HAKKINDA

Msi anakartın biosun da oc genie diye bir özellik yok mu benimde anakartım msi onu açtım hiç bir şeye dokunmadan 4.2 den 4.6 ya çıkardı işlemci hızını
  7. K

1080p monitör de DSR ın bir etkisi oluyor mu?

Ben bir nebze açıklayabildim o özelliği daha iyi açıklayabilecek arkadaşlarım vardır forumda cevap yazar onlarda.
  8. K

1080p monitör de DSR ın bir etkisi oluyor mu?

Dsr ve vsr teknolojisi çoğunlukla darboğaz azaltmak için sanal çözünürlük oluşturuyor ekranın 1080p ise senin ekran kartını 2k da çalıştırıp darboğazını azaltıyor. Görüntüde bir nebze iyleşme olabilir ama darboğaz yoksa gereksiz yere sistemi yormaya gerek yok
  9. K

AMD Ryzen 5 3400G Pro Ve VEGA 11 En Performanslı Sürücü

AMD Ryzen 5 3400G Pro Ve VEGA 11 İçin en performanslı sürücü hangisidir arkadaşlar son çıkanları yükledikçe fps kayıpları yaşıyorum bilgisayarda yardımlarınızı bekliyorum.
Top Bottom