Neler Yeni

1080p monitör de DSR ın bir etkisi oluyor mu?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
arkadaşlar az önce days gone da dsr kullanarak çözünürlüğü 4 k ya ayarladım fps 110 dan 40 lara düştü ve görüntü biraz daha güzelleşti gibi ama böyle tam 4k etkisi de yaratmadı. Bu dsr ın faydası var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca masaüstü çözünürlüğünü 4 k ya çekince her şey çok küçük görünüyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
Dsr ve vsr teknolojisi çoğunlukla darboğaz azaltmak için sanal çözünürlük oluşturuyor ekranın 1080p ise senin ekran kartını 2k da çalıştırıp darboğazını azaltıyor. Görüntüde bir nebze iyleşme olabilir ama darboğaz yoksa gereksiz yere sistemi yormaya gerek yok

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dsr ve vsr teknolojisi çoğunlukla darboğaz azaltmak için sanal çözünürlük oluşturuyor ekranın 1080p ise senin ekran kartını 2k da çalıştırıp darboğazını azaltıyor. Görüntüde bir nebze iyleşme olabilir ama darboğaz yoksa gereksiz yere sistemi yormaya gerek yok
denemek istedim sadece görüntü hafiften bi güzelleşti ama daha önce hiç 4k görmediğim için tam anlayamadım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
Ben bir nebze açıklayabildim o özelliği daha iyi açıklayabilecek arkadaşlarım vardır forumda cevap yazar onlarda.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,339
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dsr 4K/2K scale edip 1080P veriyor görüntüyü bazı oyunlarda yazılar vs biraz daha netleşiyor bazen de bozulmalar meydana geliyor. Daha çok kullanım amacı yukarıda ki arkadaşın dediği gibi işlemci darboğazını azaltmak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,537
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom