Arama sonuçları: *

1. Kloroz

144Hz mönitör için gerekli minimum sistem

psu benim için az gözüktü .600 watt alırsan h ileriye dönük olur. 144hz monitör alınır . efso akıcı olur
  2. Kloroz

Bilgisayarım hep kendi kendine kapanıyor (Windows 10)

Laptop mu. normal pc mi
  3. Kloroz

Arkadaşlar bunlar nedir?😄

markaları ve ürün adını tahmin edemem. ama eski pc bu .
  4. Kloroz

Dosya veya kopyalama hatası

1. Bir dosyayı kopyalayıp yapıştırmaya çalışın. Bu dosyayı herhangi bir sorun olmadan kopyalayabiliyorsanız önceki dosyanın kendisinde sorunlar vardır. Aksi takdirde, aynı türde bir sorunla tekrar karşılaşırsanız, bu soruna neden olan yazılımsal sorunları vardır. 2. Bu sorunu bilgisayarınızda...
  5. Kloroz

Bilgisayar Açılmıyor

geçerde umarım laptopda önemli bilgiler yoktur .
  6. Kloroz

Bilgisayar Açılmıyor

format at
  7. Kloroz

RTX 2060 tam performansini alamiyorum

monitör kaç piksel ? işlemciniz ne ?
  8. Kloroz

Windows 10 yüklerken böyle oldu

Bu hatanın iki sebebi var: UEFI olarak hazırlanmış USB bellek ile Legacy BIOS'a kurulum yapmaya çalışmak. UEFI olarak hazırlanmış USB bellek ile UEFI ayarı kapalı şekilde kurulum yapmaya çalışmak. Çözüm ise zor değil: Bilgisayarınız UEFI destekliyorsa BIOS'ta Boot Mode ayarını Legacy yerine UEFI...
  9. Kloroz

Google ı açtığımda üst taraf hariç heryer 30sn boyunca donuyor

Chrome güncel olup olmadığını kontrol edin. Raminiz az olabilir. çerezler yüzünden olabilir. cache temizleyin. geçmişi temizleyin.
  10. Kloroz

GTA 5 FPS SORUNU YARDIM EDER MİSİNİZ?

gta 5 i korsan mı indirdin ?
  11. Kloroz

medium grafiklerde oynasan fazla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.GTA5 i korsan mı indirdin?
  12. Kloroz

hayır
  13. Kloroz

Size ayrılan grafik kartı belleğinizden fazlasını kullanmak ciddi performans düşüşlerine ve kararlılık sorunlarına neden olabilir. Dikkatle ilerle. diyor
  14. Kloroz

Grafik ayarlarına girip Tab'a bas.
  15. Kloroz

rx5600xt i510400f xpg 16 ram 3000mhz b460m anakart m2 sandisk ssd 2400/1800 165 hz 2ms acer ıps ekran Normal değil. Bir gta 5 üzerinden benchmark açın.
  16. Kloroz

donanımını yazarsan sevinirim
Top Bottom