Neler Yeni

Dosya veya kopyalama hatası

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
asdasdasdasdasd.PNG

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Kloroz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emirhan mete
1. Bir dosyayı kopyalayıp yapıştırmaya çalışın. Bu dosyayı herhangi bir sorun olmadan kopyalayabiliyorsanız önceki dosyanın kendisinde sorunlar vardır. Aksi takdirde, aynı türde bir sorunla tekrar karşılaşırsanız, bu soruna neden olan yazılımsal sorunları vardır.

2. Bu sorunu bilgisayarınızda ilk kez yaşıyorsanız, basit bir yeniden başlatma sorunu sizin için çözebilir. Yeniden başlattıktan sonra, dosya veya klasörleri kopyalayıp yapıştırmayı deneyin ve aynı hatayla tekrar karşılaşıp karşılaşmadığınızı kontrol et.

3. Bilgisayarınızdaki virüsten koruma yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın. Devre dışı bıraktıktan sonra dosyaları tekrar kopyalamayı deneyin. Aynı hatayı tekrar alıp almadığınızı kontrol et.

(knk destan yazdım ama kusura bakma)

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne oldu da bu hata meydana geldi?
Telefonumdan bilgisayarıma fotoğraf atarken bu hata ile karşılaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Bir dosyayı kopyalayıp yapıştırmaya çalışın. Bu dosyayı herhangi bir sorun olmadan kopyalayabiliyorsanız önceki dosyanın kendisinde sorunlar vardır. Aksi takdirde, aynı türde bir sorunla tekrar karşılaşırsanız, bu soruna neden olan yazılımsal sorunları vardır.

2. Bu sorunu bilgisayarınızda ilk kez yaşıyorsanız, basit bir yeniden başlatma sorunu sizin için çözebilir. Yeniden başlattıktan sonra, dosya veya klasörleri kopyalayıp yapıştırmayı deneyin ve aynı hatayla tekrar karşılaşıp karşılaşmadığınızı kontrol et.

3. Bilgisayarınızdaki virüsten koruma yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın. Devre dışı bıraktıktan sonra dosyaları tekrar kopyalamayı deneyin. Aynı hatayı tekrar alıp almadığınızı kontrol et.

(knk destan yazdım ama kusura bakma)
Hepsini denedim knk ya yine olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,842
Üyeler
165,895
Son üye
temel3561
Top Bottom