Arama sonuçları: *

1. Kolestrol

Abdullah Abinin Önerdiği Adaptör İle ping sorunu yaşar mıyım

Tamam hocam aklımda yazacağım
  2. Kolestrol

Tamam hocam çok teşekkürler sağolun
  3. Kolestrol

Evet hocam övme seansımı bitirdiğime göre lütfen oyun deneyimlerinizi anlatır mısınız hiç ping çıktı mı , birde modem ile Bilgisayarınız arasında kaç duvar var mıydı mesafe ne kadardı
  4. Kolestrol

Hocam senin Allah'ına kurban yahu tamda böyle bir yorum arıyordum , Sen nasıl bir Kralsın ya , ADAM ADAM
  5. Kolestrol

Evet Abdullah abi önerdiği için alıp deneyeceğim ama yinede sormak istedim belki kullanan vardır diye
  6. Kolestrol

abdullah abi pingin sabit 5 de durduğunu söylüyor videoda 1647965651 ara sıra saniyelik çıkan ping önemli değil zaten
  7. Kolestrol

mantıklı en iyisi öyle yapayım
  8. Kolestrol

144 tl şuan ama yeter ki ping olmasın hocam 500 mb download bile verse ping yoksa alırım sizce alayım mı
  9. Kolestrol

hocam kablo ile böyle bir sorun yaşamıyorum , türknet internetim ve 78 download 8 upload alıyorum 7 senelik laptopun wifisi ile ping sorunu yaşamadım ama dibinde idim modemin sizce olur mu yinede
  10. Kolestrol

Kolay gelsin herkese iyi forumlar , Bizim modem Salonda benim pc kendi odamda fakat odalar yan yana olduğu için modemle pc arasında sadece 1 duvar var duvar olmasa dip dibeler yani ben abdullah abinin önerdiği wifi adaptörünü alsam valorantta ping sorunu yaşar mıyım , kablo döşemek istemiyorum...
  11. Kolestrol

3'lü prize takılı Fişi çekerken Çarpılma

Tamam hocam sağolun Bilgisayara bir şey olmaz yani
  12. Kolestrol

Laptop'a bir şey olur mu ne yapmam lazım
  13. Kolestrol

Yok Hocam Fiş'in ucundan bahsediyorum fotoğraftaki fiş gibi o uctaki parçaya değdi elim ve çarptı 1647536532 Önemli Olan Laptop'a bişey olup olmaması kesin olacaksa 3'lü prizi değiştireceğim
  14. Kolestrol

Arkadaşlar Merhaba , Bizim Laptop 3'lü prize takılmış şarj oluyordu , işim bitince Fişten çıkaracaktım ki tam çıkardım Fiş'in Metal uçlarından birine parmağım değdi ve çarptı beni daha öncede birkaç defa yaşamıştım bunu sorum şu , Sorun tam olarak nerde üçlü prizi mi değiştirmem gerekiyor birde...
  15. Kolestrol

Nvdia Nis Denetim masasında gözükmüyor ?

değilim galiba kafam karıştı yüklemiştim ama yanlışlıkla eski sürüm yükledim galiba son sürümü bulmaya çalışıyorum
  16. Kolestrol

Nvdia Nis Denetim masasında gözükmüyor ?

Nvdia denetim masasına giriyorum 3d ayarları kısmında görüntü ölçeklendirme seçeneği gözükmüyor neden acaba ? Kart Gt 1030
  17. Kolestrol

Acil! Tpm 2.0 Açık Ama kapalı gözüküyor

Arkadaşlar Merhabalar , Çok yardımınıza ihtiyacım var bilgisayarımın bios kısmından Tpm'i aktif hale getirdim ve kaydedip çıktım fakat Pc açıldığında Tpm Kapalı olarak gözüküyor ve valorant'a giremiyorum 1646137833 Anakart'ım Msı h510m pro
  18. Kolestrol

Freedos Bilgisayar Nasıl kurulur?

Arkadaşlar Merhaba Tekrardan , Yeni bir bilgisayar Topladım bu hafta parçaları birleştireceğim fakat işletim sistemi almadım almakda istemiyorum , bu bilgisayara nasıl Windows kuracağım nasıl açacağım bilgisayarı bir yol gösterir misiniz
  19. Kolestrol

Bilgisayarımda yüklü olan şey nedir?

Teşekkür ederim
  20. Kolestrol

Bilgisayarımda yüklü olan şey nedir?

Reis çok özür diliyorum konu ile alakasız ama bende wd blue sn 570 alsam mı diye düşünüyorum memnun musun nasıl ssd alınır mı sence
Top Bottom