Arama sonuçları: *

1. K

Kasa açılıyor fakat klavye, mouse,monitör çalışmıyor

Ne kablosu taktınız hocam? Bios pili çıkarın hocam. Geri takın. Rami çıkarıp 2. Slota takın. Ekran kartını kontrol edin. Güç kablosu takılı mı bakın. Usb leri arkada farklı yerlere takın. Monitör girişini ekran kartına taktığınızdan emin olun.
  2. K

Kasa açılıyor fakat klavye, mouse,monitör çalışmıyor

Temizlemek için mi açtınız? Ne yaptınız temizlik olarak?
  3. K

Oyun oynarken bilgisayar aniden kapanıyor.

Olay aslında şu hocam. Mesela gpu nın hızı 1800 ise, yük altında da 1800 seviyesinde sıcaklık değerini görüyorsunuz ve not edip Msi afterburner ile o sıcaklık değerinde fan ayarını üste taşıyorsunuz. Bunu anlatan videolar var. Undervolt diye geçiyor sanırım. Sizin modele göre arayın hocam.
  4. K

Bilgisayar eskisi gibi performans göstermiyor

Büyük ihtimal işlemci soğutucusu tam oturmamış olabilir. Termal macun sürülmemiş olabilir. Boşta 45-50 arasında olması lazım aynı işlemci var bende de. Sadece oyunda 60-80 arası değişir. Bu şekilde fazla kullanma sistemi. İşlemci soğutucusunu çıkartman lazım ama bu işlem biraz dikkat istiyor...
  5. K

Yük altında sıcaklıklar önemli olan hocam. Hem gpu hem cpu oyunda iken bakmak lazım
  6. K

Sıcaklıklar ne durumda? Termal macun bakımlarını yaptın mı?
  7. K

Yeni kasa aldım ne yapmalıyım

R10 da 70 tl ye lisans key alabilirsin. 10 veya 11 sana kalmış
  8. K

Yeni kasa aldım ne yapmalıyım

Windows 10 stabil. Windows 10 iso yaz Microsoft sitesinden indirme aracını indir çalıştır. Windows 10 64 bit dosya olarak seç indir. Rufus programını indir. Usb tak Pc ye. İndirdiğin iso dosyasını rufus ile seç. Sonra gpt seç tür olarak ve usb yaz. Usb bittikten sonra yeni sisteme tak usb...
  9. K

Bilgisayar Çalışıyor ama DP veya HDMI sinyal yok

Ramleri sökün hocam 1 tanesini takın. Genelde ram kaynaklı oluyor. Ekran kartı güç bağlantılarını kontrol edin. Ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin
  10. K

Sistem topluyorum yardımcı olurmusunuz

Anakartın oyunlara olan performansını test etmişler. 1-2 fps fark çıkmış :). Yani anakartın öyle ahım şahım bir etkisi yok. Bütçene göre sistem güzel duruyor. Ram i mümkünse tek slot 32 al. İleride bir 32 daha eklersin.
  11. K

165 Hz Monitör Sorunu

Sorun monitör kaynaklı değildir. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını takip etmelisin. Çok yüksek değilse ekran kartı Driver güncellemesi yapabilirsin.
  12. K

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekran gidiyor

Msı afterburner ile gpu ya ayar çek dostum. Anlık oc yapınca ekran kartı hızı yükseliyor ve hataya düşüyor. 3090 var kardeşimde benzer sorun vardı Msı afterburner ile çözdük.
  13. K

Oyun oynarken bilgisayar aniden kapanıyor.

Merhaba 3090 larda bir sorun var genelde. Msı afterburner ile hızını biraz düşür dostum sorun düzelecektir. Olay anlık of yaptığı durumda MHz olarak belli bir limitin üstünde olması ve sistemi ya siyah ekran yapıyor yada kapatıyor. Bazen siyah ekran düzeliyor ama oyuk vb kapanıyor. Kardeşimde...
  14. K

NEDEN FPS LERİM BU VİDEODAKİ GİBİ DEĞİL?

Bir de şöyle bir nokta var. Oyunlarda ve ekran kartı sürücülerinde yapılan güncellemeler aldığınız fps i etkiliyor. Zamanla düşürüyorlar :).
  15. K

pc açılıyor ama siyah ekranda kalıyor

Windows açılışında sorun var sanırım. Açılışta f8 ile güvenli modda açmayı deneyin. Açılıştan sonra kapat yapıp tekrar açınca düzelir. Siz PC yi kapatırken elektrik vb gitti mi? Genelde güç kesintisi yada dosya hatasından dolayı bu şekilde kalır.
  16. K

Bilgisayarım açılmıyor lütfen yardım edermisiniz

Arkada güç kablosunu çıkarıp tak, 3 lü kablo varsa bir değiştir. Yine tepki vermezse kasayı aç hocam, arkadan fişi çekip kabloları kontrol et elinle tekrar oturt. Tekrar almayı dene açılmazsa ram leri çıkarıp tekrar tak ve bir daha dene.
  17. K

Bilgisayarım açılmıyor lütfen yardım edermisiniz

Laptop mı? Yoksa masaüstü kasa mı?
  18. K

Termal Macun Yenileme Sonrası Sıcaklık Değişmemesi

İşlemci ve gpu fanını temizledin mi? Bazen çıkışları tıkayan toz vb oluyor ve toz o kadar yapışmış oluyor ki oranın bir parçası gibi duruyor. Termal macun değişip temizliği tekrar yap dostum. Fanların çatıştığından emin ol. Sıcaklık en az 5-10 derece düşmeli
Top Bottom