Arama sonuçları: *

1. K

Anakart İşlemci Uyum sağlarmı ?

arkadaşlar ileriye yönelik bir pc toplamak istiyorum o yüzden anakartımı yüksek tutmak istiyorum itopyada bir indirime girdi ryzen5 1600 af ile https://www.itopya.com/msi-mag-b550-tomahawk-4866mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-atx-anakart/ bu anakart uyum sağlar mı ?
  2. K

İntel mi Amd mi Almam lazım ?

teşşekkür ederim 1636145869 teşekkürler
  3. K

İntel mi Amd mi Almam lazım ?

arkadaşlar ryzen 5 1600af ve i3 10105f arasında kaldım hangi sistemi toplasam bilemedim sizde intel mi almama gerek amd mi
  4. K

Fps düşüklüğü ve drop sorunu

hayır hiçbir sıkıntı yok garibime giden o sadece darboğaz sorunu var biraz ekran kartı ile işlemci arasında ama internetten bir çok test izledim benim ekran kartı ve işlemci ile ilgili darboğaz sorunu görülmüyordu
  5. K

evet her şey güncel
  6. K

İyi günler arkadaşlar pc özelliklerim Powerboost 650w 80+ power supply 16gb ddr3 1600 mhz ram asus h81 mk anakart i5 4460 işlemci asus hd7970 3gb ekran kartı ranker beyaz rgb kasa 480 samsung ssd + 120gb apecher panther ssd +1tb hdd benden daha düşük sistemli arkadaşlarım oyunda daha yüksek fps...
  7. K

No device detected sorunu

malesef çözemedim caguar türkiyeye de yazdım ancak hiçbirşekilde dönüş alamadım
  8. K

ESKİ PARÇALI PC PARÇA TAKVİYESİ ÖNERİ

sistem genede iyi kanka 8gb ram + gtx 960 alırsan 4gb olan modeli tamamdır bide ss alabilirsen al ssd yi sıfır diğerlerine ikinci elde alabilirsin
  9. K

No device detected sorunu

arkadaşlar geçenlerde caguar ımmerse ti marka kulaklık aldım ancak ekolayzer ayarları vs ayarlar için software indirdiğimde bölye bi hata aldım bu hata yüzünden software giremiyorum sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  10. K

Soğuk odada bilgisayar sıkıntı çıkarırmı?

yoo daha rahat çalışır
  11. K

Maksimum 800 TL Kasa Önerisi

oh be sonunda biri şu kasayı önerdi dark guardian yerine adamsın be
  12. K

Pc upgrade önerisi

arkadaşlar i5 4460 bi işlemcim var bu işlemciye önerebileceğiniz güzel atx bi anakart ikinci elde olur birde bu işlemciye oc yapma şansım hiç mi yok ?
  13. K

Aşırı fazla performans düşüşü var ne yapmam lazım

vatana götürmene gerek yok arkadaki vidaları söküp sadece fanı ve filtresini kendin temizle boşu boşuna para alır onlar
  14. K

Aşırı fazla performans düşüşü var ne yapmam lazım

temizle bi laptopu fanda problem varsa sıkışma vs aşırı tozlanma olabilir yapar performans düşüşü ve ısı
  15. K

Evde Kendim Pc'yi topluyabilir miyim?

işlemciyi bi ters takarsan tamam kanka gg olur detayla baya bi video izle ndan sonra eski bi kasan varsa sök tak ondan sonra dene
  16. K

bilgisayar ne için format atılır

vüris gereksiz verileri kalıntı dosyaları temizleyip bilgisayarı hızlandırmak için
  17. K

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Powerboost X-59 kasa rgb diye aldım saçma sapan rainbow fan ile birlikte tamam kasa kaliteli ama fanlar çöp ve aşırı sesli çalışıyo logitech g430 kullanıyorum sesi anca kesiyo
  18. K

Ekran Kapanıyor ama Bilgisayar Çalışmaya Devam Ediyor

ekran kartının chipseti yanmıştır büyük ihtimalle yada basit bi hatadır bi baktır chipset yanmışsa yeni ekran kartı al uğraşma derim performansı düşüyor tamirle birlikte ve yüksek miktar istiyorlar genelde
  19. K

ANİDEN TAKILMA VE FPS DÜŞMESİ

ısı sıkıntısı olabilir bi ısı değerlerini kontrol edin
  20. K

bir kasada hem m2 ssd hem de 2.5 ssd olurmu yoksa sadece biri mi takılmalı

ssd yeter ama ssd ler biraz daha pahalıdır mesela 240 gb bi ssd ile 1 tb bi harddiskin fiyatı aynıdır 240 gb bi ssd birde 1tb harddisk işini fazlası ile görecektir
Top Bottom