Bi ara işlemci ve ekran kartı yük altında değilken 95 derece gördü. Asus gaming laptop , i7 7700HQ , 16GB RAM , GTX 950M , 128 gb ssd var. Vatandan almıştım ama garantı de bitti nereye götürüm soruna baktırabilirim
knk laptop yani normal mobil 1660ti la normal 1660ti nasıl bir değilse buda aynıBi ara işlemci ve ekran kartı yük altında değilken 95 derece gördü. Asus gaming laptop , i7 7700HQ , 16GB RAM , GTX 950M , 128 gb SSD var. Vatandan almıştım ama garantı de bitti nereye götürüm soruna baktırabilirim
temizle bi laptopu fanda problem varsa sıkışma vs aşırı tozlanma olabilir yapar performans düşüşü ve ısıBi ara işlemci ve ekran kartı yük altında değilken 95 derece gördü. Asus gaming laptop , i7 7700HQ , 16GB RAM , GTX 950M , 128 gb SSD var. Vatandan almıştım ama garantı de bitti nereye götürüm soruna baktırabilirim
Kanka haklısın da şimdi cs de 250 300 arası fps alırken 60 sabitte fps drop bile giriyor sıkıntı olduğu belli yaniknk laptop yani normal mobil 1660ti la normal 1660ti nasıl bir değilse buda aynı
o zaman knk bi garantiye gönder onuKanka haklısın da şimdi cs de 250 300 arası fps alırken 60 sabitte fps drop bile giriyor sıkıntı olduğu belli yani
bi vatana götürücem inşallah vardır bakım yaptıklar bir servistemizle bi laptopu fanda problem varsa sıkışma vs aşırı tozlanma olabilir yapar performans düşüşü ve ısı
garanti bittio zaman knk bi garantiye gönder onu
olsun yinede götür sen bir sor aldığın yerebi vatana götürücem inşallah vardır bakım yaptıklar bir servis
Mesaj otomatik birleştirildi:
garanti bitti
vatanda termal macun yenileme ya da bakım yapıyorlar mı ki ücretli veya ücretsizTermal macun yenileyin bir sorun olarak sayılmaz sanırım.
vatana götürmene gerek yok arkadaki vidaları söküp sadece fanı ve filtresini kendin temizle boşu boşuna para alır onlarbi vatana götürücem inşallah vardır bakım yaptıklar bir servis
Mesaj otomatik birleştirildi:
garanti bitti