Arama sonuçları: *

1. L3ON

Sistemin sürekli çökmesi

Merhaba, Güncel sistem özelliklerim; 10700K RTX 3070 4x8GB TridentZ Z590F Bilgisayarı ilk kurduğumdan beri ara ara bu tarz çökme problemleri yaşıyordum ancak çok da sık denk gelmediğinden çok umursamıyordum. Bir ara arttı artık sinirlendim, çokça araştırdım ancak çözüm bulamayınca o zamanki...
  2. L3ON

Z490-H Gaming BIOS Açılmıyor

Teşekkür ederim ancak SSD'ye basitçe erişimim yok, haftaya kadar Windows üzerinden yapmayı çözemezsem son çare olarak deneyeceğim...
  3. L3ON

Cevaplar için teşekkürler, aslına bakarsanız anakart ile uğraşmadan, Windows'tan girmenin başka bir yolunu arıyorum, sistemim epey komplike şekilde kurulu, ne bios piline ne CMOS pinlerine ne de SSD'ye basitçe erişimim yok, epey zahmetli şekilde parçaları sökmem gerekli o nedenle sanırım haftaya...
  4. L3ON

10500 + Z490-H sistemimin özellikleri. Depolama olarak (Boot) 970 EVO Plus var. Açılışta zaten Fast Boot etkin olduğu için ekran bile görmeden masaüstüne geliyor. Her zaman Windows içerisinden girerim BIOS'a ancak bugün denediğimde kasanın ışıkları bile sönmeden bilgisayara restart attığını...
Top Bottom