Arama sonuçları: *

1. Leonidax

Laptobumda bir sorun var

Lenovo vantagei acarkende oluyor hocam çözemedim bir türlü en iyisi ddudan ekran kartı driverini silip komple geri yüklemek gibi
  2. Leonidax

Laptobumda bir sorun var

En son 3 ay önce felan güncelledim hocam galiba yurtta kaldığım için internete erişemiyorum ondan eski sürümde kaldı.Microsoft edge denedim şimdi onda bir sorun oluşmuyoır sadece braveda böyle bir sorun var nedense tarayıcı olarak 1735232088 Şuanda microsoft edgeden yazıyorum burda bir problem...
  3. Leonidax

Laptobumda bir sorun var

Dalgamı geçiyorsunuz hocam
  4. Leonidax

Laptobumda bir sorun var

Kalitenin kötülüğü için kusuruma bakmayın. Son 1 2 gündür bu olay başladı noluyor laptoba çözemedim yardımcı olabilir misiniz. laptobum Lenovo loq 15IAX9 4050 modeli sadece tarayıcıda olmuyor Lenovo vantagea felanda girdiğimdede yaşanıyor.
  5. Leonidax

Laptoba su döküldü yardım

Yok hocam garantisi var 3aylik laptop daha
  6. Leonidax

Hocam bu arada dün döküldü yeni dokulmedi. Artık lenovoya saygim bin kat arttı kral Lenovo
  7. Leonidax

Yok hocam cihaz bulma konusunda problem yok.Ben sadece kendi cihazımın düzelmesini istiyorum.Yurtta kaldığım için arkadaşlarda diyor ben verebilirim istiyorsan diye sagolsunlar.Kayserideyim şuanda.
  8. Leonidax

İnşallah hocam açılırsa bu gece bana uyku yok.Acilmazsa odamdaki arkadaşlardan laptop rica etcem mecburi ödevi hazirlicam.
  9. Leonidax

Arkadaşlar bugün akşam 8 gibi açmayı düşünüyorum sizce kurumusmudur ? Yukardaki fotodaki şekilde dün gece 2den belli duruyor.
  10. Leonidax

Valla bende onu düşünüyorum ama kayserideyim burda iyi bir bilgisayarci var mı bilmiyorum.Kayseri esnafı zaten belli :( 1728639626 Ben bı ön kurulama yaptım.gece 2den belli arka kapağı açık şekilde duruyor 1728639665 Böyle gece 2den belli duruyor 1728641072 Tamirciye goturmelimiyim arkadaslar...
  11. Leonidax

Valla ödev kodlama ödevi hocam maalesef yapabileceğimi sanmiyorum :/ üniversite ogrencisiyim laptobumda Lenovo loq tam şansıma denk geldi
  12. Leonidax

Şuan girdiyse su klavye tarafından girmiştir arka kısım tozlu duruyor galiba arkadan girmemiş su 1728600399 Laptop açıkken döküldü direk kapattım ters çevirdim klavyeyi bı sildim
  13. Leonidax

Şuan onu yapiyorum arkasını açmaya çalışıyorum 1728600078 Valla cumartesiye kadar beklicem en geç ödevim var acil yetistirmem lazım pazara kadar bol bol dua etcez artik
  14. Leonidax

Valla bardağa uzanırken bı anda bardağa çarptı elim su komple döküldü şuan ters v biçiminde direk laptobu bıraktım.Laptop kapalı şuan daha ne yapmalıyım ?
  15. Leonidax

Windowsta arama çubuğu çalışmıyor

Yok hocam sıkıntı yok.Heralde windows güncellemesi olmuş ben farkında değilim çünkü arama çubuğunu açınca 2024.09.06 yazıyor zaten sabah sorun yoktu öğlen bilgisayarı kapattım 3saat sonra tekrar açtım bu sorun başladı.Windowsun güncellemesi yaktı gibi bizi :D
  16. Leonidax

windows search (arama çubuğu) çalışmıyor

Hocam alıntalığım mesaj benim konuda gözüktü yanlış yere yazdın hocam yazdım bende sayfayı yenileyince kayboldu bianda yazı senin konuya gelince benim mesaj senin konuya taşınmış sonrada metni düzelttim 1725639483 Hocam sorun düzelirse çözümünü bana etiketlermisin ya kafayı yicem az kaldı :D
  17. Leonidax

Pardon benim pc kafayı yedi düzelttim.
  18. Leonidax

Yok valla buda olmadı :D
  19. Leonidax

Valla bendede aynı sorun var çoğu kişide aynı andamı patlamış anlamadım :D
  20. Leonidax

Yok valla iş görmedi kafayı yicem az kaldı.
Top Bottom