Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Bilgisayarı kaça satabilirim?

Anladim hocam tesekkur ederim.
  2. Lunchx

Bilgisayarı kaça satabilirim?

Hocam bendede yd parcali 4070 ve 12600kf li sistem var imzamdaki, sizce turkiyede ne kadar eder
  3. Lunchx

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

Hocam bende normalde ekran kartim dediginiz degerlerde ve islemcim biraz daha assagida, sorun ne tam olarak idrak edemiyorum.
  4. Lunchx

Hocam msi afterburner acip ekran karti, islemci, ram kullanimlarini acarmisiniz.
  5. Lunchx

Hocam normalde cözunurluk degistirildiginde fps falan da degismesi gerekiyor, ayrica 5600 1080p de 6800 ile tam optimize calismiyor.
  6. Lunchx

Hocam hangi cözunurlukte oynuyorsunuz,
  7. Lunchx

rtx 4070 ryzen 5600x düşük fps dlss çalışmıyor

İşlemci nedir 1704293473 Ve üstte arkadaşın dediği gibi durmak testini deneyin.
  8. Lunchx

rtx 4070 ryzen 5600x düşük fps dlss çalışmıyor

Hocam bende kullanıyorum direkt öyle girerseniz olmaz zaten, geforce experience indirip direk oradan en güncel sürümü veriyor zaten oradan indirin başka yerlerle uğraşmaya gerek yok.
  9. Lunchx

Rtx 4070 düşük fps sorunu

Hocam ben 12600kf ile 1080p ile bile oynarken bir tık bir darboğaz var, sizdeyse darboğazdan dolayı kaynaklanıyor olabilir.
  10. Lunchx

rtx 3070 ti ryzen 5600x alamyı düşünüyorum alınır mı?

Hocam 5600x yeterli olur.
  11. Lunchx

rtx 3070 ti ryzen 5600x alamyı düşünüyorum alınır mı?

Hocam bence 4000 serisi ve daha yuksek Vram li bir ekran karti almanizi öneririm bence 3070 ti dan uzak durulmali. 1704224318 Ve bu arada hayir darbogaz olmaz.
  12. Lunchx

Format Sonrası Bi Kaç Sorun Oluştu

Hocam bendedir aynı sorun vardı fakat kayıt defteri üzerinden başlangıçtaki bekleme süresi ve yazıyı kaldırdım fakat aygıt ölümündeki sorun hakkında bir bilgim yok.
  13. Lunchx

Sizce bu takasa girmelimiyim?

Hocam bence bir cikari olmasa bu teklifi sunmaz ve 2. nesilin ses kalitesi ve rahatlik olarak sevmiyorum ben.
  14. Lunchx

(CÖZULDU) Driver Yukler Iken Operatör Desteklenmiyor Hatasi

Evet hocam öyleymis armory e rgb tutucum bagli oldugu icin silemiyorum ben fakat tesekkur ederim cevabiniz icin.
  15. Lunchx

Tesekkur ederim öneriniz icin hocam sorunumu cözdum sagolun.
  16. Lunchx

O nasil oluyor tam olarak hocam
  17. Lunchx

Hocam chipset, bluetooth, wifi gibi seyleri indirmek istedim
  18. Lunchx

Armory create den surucu guncellemesi yapmama ragmen bilgisayari tekrar baslattiktan sonra ayni guncelleme surumleri tekrardan cikiyor guncellemek icin. 1703194654 Hocam zaten bluetooht wifi indirmek icin ugrasiyorum fakat olmuyor anlamadim ve ekran kartim suanda hep ayni bir devirde dönuyor...
  19. Lunchx

Hocam windows 11 kullaniyorum 1703194529 11 kullaniyorum hocam
  20. Lunchx

Merhaba Asusun kendi anakart sitesinden anakartimin chipset gibi driver larini guncellemek icin indiriyorum fakat yönetici olarak calistirinca attigim görseldeki uyariyi veriyor. 1703193285 Sorun hakkinda bilgili bir arkadas yok mu? 1703193677 Hocam sizi böyle kucuk bir sey icin etiketliyorum...
Top Bottom