(CÖZULDU) Driver Yukler Iken Operatör Desteklenmiyor Hatasi

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba Asusun kendi anakart sitesinden anakartimin chipset gibi driver larini guncellemek icin indiriyorum fakat yönetici olarak calistirinca attigim görseldeki uyariyi veriyor.

1703192173494.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun hakkinda bilgili bir arkadas yok mu?

Hocam sizi böyle kucuk bir sey icin etiketliyorum kusura bakmayin fakat 3 gundur forum aciyorum ama bir cevap alamiyorum, sizce sorun nedir yardimci olabilirmisiniz.

@Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
Merhaba Asusun kendi anakart sitesinden anakartimin chipset gibi driver larini guncellemek icin indiriyorum fakat yönetici olarak calistirinca attigim görseldeki uyariyi veriyor.

Alıntıyı görüntüle

Hocam sizi böyle kucuk bir sey icin etiketliyorum kusura bakmayin fakat 3 gundur forum aciyorum ama bir cevap alamiyorum, sizce sorun nedir yardimci olabilirmisiniz.​

@Mehmet Yılmaz

Windows 10 kullanıyorsun diyor, ne kullanıyorsun?

Alıntıyı görüntüle

Hocam sizi böyle kucuk bir sey icin etiketliyorum kusura bakmayin fakat 3 gundur forum aciyorum ama bir cevap alamiyorum, sizce sorun nedir yardimci olabilirmisiniz.​

@Mehmet Yılmaz

İşletim sisteminiz nedir ?

Hocam windows 11 kullaniyorum

11 kullaniyorum hocam
Asus sitesindeki driverlar zorunlu değilse yükleme gereksiz. Windows Update kendi kuruyor zaten. Varsa wifi falan kur anca.

Armory create den surucu guncellemesi yapmama ragmen bilgisayari tekrar baslattiktan sonra ayni guncelleme surumleri tekrardan cikiyor guncellemek icin.

Asus sitesindeki driverlar zorunlu değilse yükleme gereksiz. Windows Update kendi kuruyor zaten. Varsa wifi falan kur anca.
Hocam zaten bluetooht wifi indirmek icin ugrasiyorum fakat olmuyor anlamadim ve ekran kartim suanda hep ayni bir devirde dönuyor yukte olmamasina ragmen 0 db özelligi devre disi kaldi onun icin baska bir konu acmistim fakat gunlerce cevap gelmedi yine.

Armory create den surucu guncellemesi yapmama ragmen bilgisayari tekrar baslattiktan sonra ayni guncelleme surumleri tekrardan cikiyor guncellemek icin.
Hocam ne driver'ı bu önemli olanları genelde windows yapıyor zaten

armory crate üzerinden güncelledikten sonra tekrar çıksa da yüklemenize gerek yok. Mevcut sürümü tekrar sürüyor sadece ve yanında sürümler yazıyor zaten. Ben ayda 1 kere falan armory crate kurup chipset vs driverları güncelleyip sonra armory crate komple kaldırıyorum uninstall tool ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,457
Üyeler
185,731
Son üye
musabcel
Geri