Arama sonuçları: *

1. LvdR

Ekran çözünürlüğü düştü ve değiştirilmiyor

onu nasıl yapıcam acaba ?
  2. LvdR

denedim çözünürlük değişmiyor :/
  3. LvdR

Sabah pc yi açtım her şey büyük neye uğradığımı şaşırdım yeniden başlattım yine aynı sorun devam ediyor nasıl çözebilirim bilen var mı ?
  4. LvdR

Bilgisayarıma Nasıl İnternet Bağlarım

Ethernet kablosu, veya Wİ-Fİ adaptörü ile.(eğer anakartınızın wi-fi özelliği yoksa) Ethernet kablosu daha iyidir.
  5. LvdR

PC nasıl kolayca bozulur

.(nokta)
  6. LvdR

PC nasıl kolayca bozulur

Madem amacın eğlenmek konuyu doğru yere açmayla başla derim -Yeni Konu Aç -Konu Dışı, _Eğlence İyi günler dilerim..
  7. LvdR

PC nasıl kolayca bozulur

Haklısın, Evet haklısın, Çok haklısın, Katılıyorum Evet Çok komik bir konu ve herkes çok eğleniyor Değil mi kankalar ortam süper wuhhuuuuu (!) Adios dostum, BOŞ KONU!
  8. LvdR

PC nasıl kolayca bozulur

Bırak Allah aşkına küçük velet gibi yenisi alınsın diye bozmaya mı çalışacak yani ? Gerçekten 5 yaşındaki çocuk bile daha akıllıca düşünür.
  9. LvdR

PC nasıl kolayca bozulur

C4 ü kur azıcık uzaklaş gerisi onda zaten (!)
  10. LvdR

CS GO İndiriyorum Yardım Lazım

Teşekkür ederim yardımlarınız için.:)
  11. LvdR

Sağolun hocam teşekkür ediyorum.
  12. LvdR

Hocam peki indirme işlemi bittikten sonra 52,6 GB kalacak değil mi?
  13. LvdR

Hayır pc yeni daha yeni indiriyorum. 1606914607 Yani daha gidecek alan var mı?
  14. LvdR

İndirmeden önce 75 GB boş alan vardı. Steam'i indirdim. CS GO 'da daha 345MB indi ama şimdiden 52,6 GB boş alan görünüyor. Sorum şu acaba indikten sonra kalacak alanı mı gösteriyor şimdiden, yoksa daha alan kaplayacak mı?
  15. LvdR

OneDriver'ı kontrol etmeniz gerekiyor.

OneDriver'da şöyle bir sorun var: Epic Games Launcher.lnk Öğeye erişim izni yok. Öğeye erişim izni yok gibi görünüyor. Öğenin eşitlenmesine izin vermek için doğru izinlere sahip olduğunuzdan emin olun. Durup dururken oldu sadece Epic Games'i yeni klasöre aldım böyle bir sorun çıktı daha sonra...
  16. LvdR

Driver nasıl yükleniyor

Peki hocam teşekkür ederim:)
  17. LvdR

Driver nasıl yükleniyor

Hocam bir şey sormak istiyorum ben yeni bir sistem topladım BIOS en son sürümden bir önceki sürüm. BIOS güncellemesi yapmazsam bir sorun çıkar mı?
  18. LvdR

AMD RADEON SOFTWARE YÜKLEYİCİ nasıl yüklenir?

Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum hocam.
  19. LvdR

AMD RADEON SOFTWARE YÜKLEYİCİ nasıl yüklenir?

Tamam hocam teşekkür ediyorum. Chipset, AMD Radeon Software, ses, LAN sürücülerini kurdum eksik var mı acaba?
Top Bottom