Neler Yeni

PC nasıl kolayca bozulur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
biz bu konuyu şakasına eğlenelim diye açmıştık az önce gayet eğleniyorduk fakat senin gibiler yüzünden keyfimiz kaçtı çok teşekkürler kardeşim
Haklısın,
Evet haklısın,
Çok haklısın,
Katılıyorum
Evet
Çok komik bir konu ve herkes çok eğleniyor
Değil mi kankalar ortam süper
wuhhuuuuu
(!)
Adios dostum, BOŞ KONU!

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
biz bu konuyu şakasına eğlenelim diye açmıştık az önce gayet eğleniyorduk fakat senin gibiler yüzünden keyfimiz kaçtı çok teşekkürler kardeşim
Madem amacın eğlenmek konuyu doğru yere açmayla başla derim
-Yeni Konu Aç
-Konu Dışı,
_Eğlence
İyi günler dilerim..

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ozaman konu dışında aç böyle "eğlence" konularını Hem pc yi niye bozmak ister bir insan en kötü 2. elden sat

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuz Çetinkaya
Instagram
oguzcetinkayaaa
Discord
NotOGUZC #1038

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuz Çetinkaya
Instagram
oguzcetinkayaaa
Discord
NotOGUZC #1038
Haklısın,
Evet haklısın,
Çok haklısın,
Katılıyorum
Evet
Çok komik bir konu ve herkes çok eğleniyor
Değil mi kankalar ortam süper
wuhhuuuuu
(!)
Adios dostum, BOŞ KONU!
şuan da bazıları gayet eğleniyor mesela ekrana koy bi temiz sence bu ciddi bi yazı mı mesela klavyeye vur gayet ciddi yazılar bunları yazmak için itü bilgisayar mühendisliği okumak gerekiyor

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Uygunsuz davranış
Hayırdır ne serveti ? Kendi kişisel malı isterse kırar isterse satar
Bak cahil kardeşim benim,

Örneğin ülkemizde düşük bütçe için 100.000 adet laptop var. 2. Elde sürekli bunlar satılıyor ve sayı sürekli azılıyor ve bir süre sonra 2. El laptop çok azalıyor ve fiyatlar aşırı yükseliyor. Bu yüzden sıfır ürünlere yönelim oluyor ve "İthalat" artıyor. Eğer bu arkadaş bozmak yerine 2. Elde satarsa "İthalat" oranını azaltır.

Sana anlatabildim mi cahil kardeşim?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Kökten çözüm ev halkının evde olmadığı bir zaman laptop u balkondan aşağıya yavaşça bırakmak ama benim tavsiyem ya duş aldırın yada anakartı çıkarıp pata küte vurun.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
kuzenimin yeni PC alması için laptop unun bozulması gerekiyor babasını ikna edecek de laptop un ekran kartı yandı zaten bide çok ısınıyomuş işlemci yakında yanar mı SAÇMA SAÇMA LİNÇLEMEYİN ŞAKA AMAÇLI AÇILMIŞ BİR KONUDUR
kesin net çözüm su damlat fanın olduğu yere.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuz Çetinkaya
Instagram
oguzcetinkayaaa
Discord
NotOGUZC #1038

Örneğin ülkemizde düşük bütçe için 100.000 adet laptop var. 2. Elde sürekli bunlar satılıyor ve sayı sürekli azılıyor ve bir süre sonra 2. El laptop çok azalıyor ve fiyatlar aşırı yükseliyor. Bu yüzden sıfır ürünlere yönelim oluyor ve "İthalat" artıyor. Eğer bu arkadaş bozmak yerine 2. Elde satarsa "İthalat" oranını azaltır.

kardeşim ekle beni göstereyim sana o pc yi satılır mı satılmaz mı zor açılıyor zoom bile kasıyor başlamış cahil cahil diye bu ülkede herkes ekonomist zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim ekle beni göstereyim sana o PC yi satılır mı satılmaz mı zor açılıyor zoom bile kasıyor başlamış cahil cahil diye bu ülkede herkes ekonomist zaten
hatta demişim de başta ekran kartı yanık çok ısınıyor ekran arada gidip geliyor yani çocuk napsın

kardeşim ekle beni göstereyim sana o PC yi satılır mı satılmaz mı zor açılıyor zoom bile kasıyor başlamış cahil cahil diye bu ülkede herkes ekonomist zaten

hatta demişim de başta ekran kartı yanık çok ısınıyor ekran arada gidip geliyor yani çocuk napsın
alacak kişiye de hayır getirmez kuzenime de

BTUHN

80+

anlamazlar
boşa anlatma
zaten EĞLENMEK için açmış gÜYAAA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom