Arama sonuçları: *

1. MacWix

Eski bilgisayarımı satıyorum ne kadar eder

15bine en yakın rakam iyidir.
  2. MacWix

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Anlamak mı istemiyorsunuz, polimikten mi hoşlanıyorsunuz. Ortada satılık bir mal var hemen satacağım derse benim tahminim bu. Ben kendi sistemimi satacak olsam yazarım istediğim rakamı beğenen alır beğenmeyen bakar geçer.
  3. MacWix

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Kendi aldıkların ile karıştırıyorsun.
  4. MacWix

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Ne anlattığımı anlamıyorsan sazanlık yapma o zaman. Satılacak rakamı söylüyorum. İsterse 25 yazsın veya istediğini yazıp keyfince satabilsin. İlana koyup keyfe keder satacaksa başka, ama hemen satacağım derse ha deyince istediği fiyata satamaz. Serbest piyasa alan satan hayrını görsün.
  5. MacWix

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

İkinci el satılacak rakamlar bunlar +bin,ikibin olur en fazla. Diğer türlü atarsın ilana bekler durur.
  6. MacWix

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

12-13 gibi satabilirsin, Üstü için zor satılır. Yeni sistem almayacaksan bence satmamak en iyisi.
  7. MacWix

İşletim Sistemi Kurma

Az anlıyorsan kendin kurabilirsin. Ama kuramam derseniz 100 liraya bilgisayarcıya kurdur.
  8. MacWix

Sistemi Sonunda Bitirdim

İyi günlerde kullanın. Birde insan kendi çalışıp alınca acayip tatlı ve huzur verici oluyor yaptığı sistem.
  9. MacWix

Bu parça ne işe yarıyor.

takmayacaksın bunlar fazladan gelir genelde
  10. MacWix

Bu parça ne işe yarıyor.

işlemci soğutucusu braketi, anakarta takılır işlemcinin üstündeki soğutucuyu tutar
  11. MacWix

Kasanın fan kablosu anakartta CHA_FAN girişine uymuyor

Sanırım bu ürün daha net bir şekilde çözebilir işini, beyaz uç 4 pin diyor, onu anakarta diğer ucuda kontrolcüden gelene bağlarsanız çözülüyor gibi. https://www.trendyol.com/wozlo/coolmoon-4-pin-to-5v-3pin-cevirici-argb-fan-cevirici-kablo-p-148148210
  12. MacWix

Kasanın fan kablosu anakartta CHA_FAN girişine uymuyor

3pin 4 pine çevirici almanız gerekiyor
  13. MacWix

İ3 12100f li sistem bu paraya değermi

yanlış hatırlıyor olabilir misin
  14. MacWix

İ3 12100f li sistem bu paraya değermi

fena değil bence alınır ilerde az daha para koyup güncellenir sistem tabi ekran kartınız var ise
  15. MacWix

Logitech F710 alınır mı?

İtopya dan kasım indirimlerinde aldım, her hangi bir sorun yaşamadım steam direk gördü zaten.
  16. MacWix

Logitech F710 alınır mı?

Yeni aldım bende 2 adet, gayet güzel ve başarılı tak çalıştır bilgisayarda kullanacaksanız sadece çok iyi bence.
  17. MacWix

Sistemim ne kadar eder

Benze ürün fiyatlarına bakarak ayarlayabilirsin.
  18. MacWix

Sistemim ne kadar eder

3,5K ederi var max
  19. MacWix

sıvı soğutma 240 ws 360 etki farkı ortalama ne kadar

Yukarıya takabileceğin bir soğutucu tercih etmeniz iyi olur. Kasa modelin nedir
  20. MacWix

sıvı soğutma 240 ws 360 etki farkı ortalama ne kadar

240 da işinizi görecektir, zaten aralarında çok bariz fark olmaz. Ama ileride daha güçlü bir işlemci alacağım derseniz sizin kararınız. Bence gerek yok bu işlemci işin daha fazla bütçe verip 360 almaya. Kasa modelinize sığıyor mu bu soğutucular.
Top Bottom