Arama sonuçları: *

1. M

HP VICTUS R0035 işlemci sıcaklığı 85

PUBG sorunlu bir oyun AMD işlemcide olsa görürsün o değerleri. Başka oyunlarda dene pc yi.
  2. M

WİNDOWS Kurarken Wifi istiyor

Driveri yüklenmediği için bağlanmaz. Ya kablo ile internet bağlayıp devam edeceksin windows kurmaya yada yükleme ekranı geldiğinde Shift + F10 tuşuna basıp cmd ekranını açacaksın oraya OOBE\BYPASSNRO yazıp entere bastınmı pc kendini yeniden başlatacak. bu sefer kurulum esnasında internet yok...
  3. M

Laptop su dokulunce bu yazi cikmaya başladı nasıl düzeltirim

Win10 win11 kurulumların da wmd teknolojisi yüzünden bazen bu şekilde hata verebilir. intel rapid storage technology driver indirip sürücü yükle kısmından önce kurman gerekli ondan sonra ssd ni görür. Birde böyle dene ssd de sorun olmayabilir.
  4. M

Bilgisayar açılışında GPU kod 43 hatası

Kod 43 hatasını gaming laptopunda alıyordum bende. Servise göndermiştim ekran kartı chipi sorunlu çıkmıştı. Anakart komple değişmişti. İnşallah sizde de chip sorunlu değildir.
  5. M

Mousemi çevirirken ekran bulanıklaşıyor

oyun ayarlarında monitör blur varsa onu kapatın
  6. M

Asus TUF A15 2022 laptopumun sorununa servisin cevabı

Bozuk olan soketin ne işe yaradığını ne soketi olduğunu sorun servise. Ssd Upgrade yapmak garantiyi bozmaz derler ama burası Türkiye. Ssd ekleme işlerinden önce garantinin bozulup bozulmayacağını telefon ile değil de mail ile sorun aldığınız cevap elinizde mail olarak dursun ilerde lazım olur...
  7. M

Windows 11 pro key ucuza alınır mı ?

2 gün önce arkadaşa aldım 18 tl ye Pttavm den win11pro hiçbir sorun olmadı kullanıyor şuan. Ben de aylar önce bu şekilde almıştım hala kullanıyorum sorunsuz bir şekilde
Top Bottom