Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Macrium Reflect ile SSD Klonlama Sonrası Boot Etmiyor

Merhaba arkadaşlar. Windows 11 Pro laptop kullanıyorum ve biraz riskli işler yapacağım için Macrium Reflect ile C diskini tamamen klonladım başka bir SSD'ye. Sonra tahmin ettiğim gibi Windows'u bozdum ve diğer SSD'yi takıp boot etmeye çalışıyorum ancak boot etmiyor. Hiç boot sırasında o seçenek...
  2. MattJohn

Çözüldü✓ ASUS Laptop RAM Yükseltince Çalışmıyor!

Evet arkadaşlar, ASUS Teknik Servisi sorunu çözmeyi başaramadı ancak ben Reddit'te okuduğum bir yorum sayesinde çözdüm. RAM yükseltmesi yapmadan önce BIOS'tan "Fast Boot" seçeneğini kapatın. RAM yükseltip o seçeneği geri açın. Sorun böyle çözülüyor.
  3. MattJohn

Hocam ona içini açıp bakmam mı lazım yoksa programla fln gözükür mü, Samsung dışarda ona baktım SEC yazıyor ve sayılar var. Bu açtığım konuda Samsung RAM ve yeni aldığım Cruical RAM ile ilgili başka detaylar da var. https://forum.donanimarsivi.com/konu/ram-latency-degeri-nasil-bulunur.959999
  4. MattJohn

Hocam işlemci zaten 192GB RAM destekliyor. Asus sitesinde max 32GB RAM desteklediği yazıyor bu laptopun. 1721916033 Hocam orijinal RAM'i Samsung benim taktığım aynı özelliklere sahip Crucial. Farklı marka bir arada çalışıyor bunun videolarını da izledim, G16 için videolarını da izledim...
  5. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım Asus ROG Strix G16 laptopum 16 GB DDR5 5600 MHz Samsung RAM'e sahip. 16 GB DDR5 5600 MHz Crucial RAM aldım 32 oldu ve boot etmiyor. Tek başına Cruical veya Samsung çalışıyor ancak ikisi birlikte çalışmıyor. Teknik servisi aradım biz aynı marka RAM alınmasını...
  6. MattJohn

Monster bilgisayarlar sorunlu mu?

Evet, 7 yıllık Dell laptopum var, arkadaşımın 1 senelik Monster'ını kullandım kasa kalitesi berbattı ve ısınıyor. 7 yıllık Dell ondan bin kat iyiydi :)
  7. MattJohn

ACİL - Yanlışlıkla SSD'yi Biçimlendirdim!

Hadi ya, baktım trim özelliği acıkmış 0 yazıyor, tam gitti o zaman? Aşırı saçma ya, bu bilgiler çok hayati değildi ama olsa yandık demek ki.
  8. MattJohn

Hocam hiç mi ya? Recuva fln işe yaramaz mı? SSD diye mi böyle oluyor?
  9. MattJohn

Arkadaşlar bir SSD'den diğerine verileri aktaracaktım ve yanlışlıkla veriler olanı biçimlendirdim. Üstüne veri fln yazmadım, bundaki dosyaları kurtarabilir miyim? Hangi programı önerirsiniz? Birkaç yerde baktım Recuva diyorlar.
  10. MattJohn

İlk defa böyle bir coil whine sesi duyuyorum normalmi?

Hocam normal mi bilmiyorum da sinir bozucu olduğu kesin. Ben coil whine ile son zamanlarda tanıştım :)
  11. MattJohn

İlk defa böyle bir coil whine sesi duyuyorum normalmi?

Cihazı direk camdan aşağı atma sebebi. Nerden çıktı bu coil whine olayı ya.
  12. MattJohn

Windows 10 Formattan Sonra Driver Yükleyici

Arkadaşlar laptop'ta sıkıntılar vardı ve format atmak zorunda kaldım. Format attıktan sonra driverları nasıl yüklüyoruz? Hepsini toptan halletmenin bir yolu var mı? Aygıt yöneticisine giriyorum hiç sarı ünlem yok ama hoparlörlerden pıt pıt diye patlama sesleri geliyor, bluetooth kulaklığım...
  13. MattJohn

8000 tl telefon önerisi

Yurtdışı Redmi Note 12 Pro 5G
  14. MattJohn

nasıl windows 7 yüklenir?

Windows USB/DVD Tool'u indir ve bu programla internetten bulduğun Windows 7 iso dosyasını boş bir USB'ye yaz. Sonra PC'yi o USB'den boot et.
  15. MattJohn

saç kurutma makinesiyle kasa temizlenirmi

Tamam işte saç kurutma makinesi zaten sıcak hava üfler normalinde, bazılarında soğuk hava üfleme seçeneği de vardır, seninkinde yoksa sıcak hava üfler ve zarar verebilir yani PC parçalarına. O riski alman lazım. He normal dediğin şey yani ne ılık ne soğuk hava üflemesi ise o iyi.
  16. MattJohn

Normal havası varsa sıcaktan sıkıntıya sokabilir pc parçalarını, benimkinde soğuk hava ayarı da var mesela, sende yoksa bence uğraşma
  17. MattJohn

Onu temizlemek için baya güçlü hava üfleme kompresörleri var ama sen ev şartlarında saç kurutma makinesi ile halledebilirsin bence. Sıcaklık ayarını düşür, soğuğa al, sıkıntıya sokmasın parçaları. Ben petrolde lastiğe hava basma makinesiyle bile temizledim, dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz gibi.
  18. MattJohn

Mavi ekran hatası Lütfen yardım

Hocam sol atta fln hata kodu yazıyor onu da söylerseniz daha iyi olur.
  19. MattJohn

Moni̇tör Kırık Geldi̇, Ne Yapmalıyım?

Böyle baba itemleri açarken video çekin aga be, futbol oynuyor kargocular paketlerle. Sen yine de dene şansını kabul ederler inş.
  20. MattJohn

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Şükürler olsun kart sağlam dediğiniz gibi, ben de zaten sürücülerle ilgili olduğunu düşünüyordum. Dediğiniz sürümü kurup buraya yazacağım, çok teşekkürler :)
Top Bottom