Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Termal Macun Değişimi Nasıl Yapılır ?

anladım hocam hafif kuru olacak yani 1737126289 evet macun olduğu için aldım hocam zaten bir de bu güçlendirme kitini yurtdışındaki pc toplama videolarında çok görüyordum
  2. Megatronus

hocam kargo beklemeyi çok sevmiyorum küçük bir ürün zaten
  3. Megatronus

bilgisayarımı toplayalı tam 1 yıl olacak dostlar ve termal macun yenileyeceğim daha önce hiç değişmedim izlediğim videolar var kanallardan ama bir sürü sürme yöntemi var en sağlıklısı hangisi bilmiyorum bir de eski termal macunu ne ile silmem gerekir dikkat etmem gereken noktalar nedir bunun en...
  4. Megatronus

Wifi Sürücüsü Kurulurken Ethernet Takılmalı mı ?

pc ye yeni format attım ve msı centerdan sürücüleri kuracağım amd wifi driver kurulurken ethernet takmam gerekir mi wifi üzerinden de güncelleyebilir miyim ?
  5. Megatronus

Pc Boştayken İşlemci Frekansı Yüksekte Çalışıyor

hocam ben de kullanmıyordum normalde yıllığı 99 lira görünce deneyeyim dedim belki oyun performansına katkısı olur diye ama boş birşeymiş pc ye temiz bir format atayım en iyisi
  6. Megatronus

hocam değil aslında fakat norton game optimizer sanırım kendi kendine almış acaba kullanmasam mı yıllık üyelik almıştım
  7. Megatronus

(Güncelleme) arkadaşlar temiz bir format attım biosu sıfırladım fakat sorun devam ediyor güç planı dengelide yardımcı olur musunuz
  8. Megatronus

Çözüldü✓ Anakart Cpu ve dram ışığı yanıyor sistem açılmıyor

arkadaşlar amd ryzen master üzerinden pbo açmıştım sonra geri kapatmak istedim ve sistemi yeniden başlatmaya aldı fakat sistem açılmıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? 1735923855 nedense şimdi açıldı konu çözüldü fakat format mı atsam acaba
  9. Megatronus

w11 pc yeniden başlatınca görüntü gelmiyor

aynı sorun bende de vardı ddr5 te olan bir sorun bu biosu son sürüme güncelleyip attığım linkteki ayarları biostan yaparsanız sorunu çözerseniz https://techolay.net/amd-bios-rehberi-ddr5-sistemde-ayarlar-nasil-olmali/
  10. Megatronus

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi Sonrası PC açılmıyor ?

Hocam çözdüm sonunda yazmayı unutmuşum dosyada sorun yokmuş başka bir usb de mayıs ayında indirdiğim bios sürümü vardı sadece flash bios yapmak için dosya adını MSI.ROM yapmak gerekiyormuş yoksa olmuyor yaptım ve sistem açıldı şimdi beta olmayan en son bios sürümüne güncelleyeceğim
  11. Megatronus

Windows bilgisayar bulmaya çalışıyorum ama çevremde yok hiç hocam
  12. Megatronus

Hocam yaptım ama beyaz ışık yanıp sönüyor sonra beyaz ışık tamamen yanıyor çok uzun süre bekledim bir şey olmadı acaba Mac bilgisayardan indirmiştim dosyayı ondan mı olmadı Windows mu olması lazım
  13. Megatronus

Yaptım hocam tamamdır hocam çok sağolun deneyeyim şimdi başka PC den inşallah olur
  14. Megatronus

Teşekkür ederim hocam peki kaç sürüm öncesine gideyim hangi sürümü indirsem bilemedim bu arada ben beta sürümü indirdiğim için böyle oldu sanırım beta olmayan sürüme geçersem düzelir değil mi
  15. Megatronus

tamamdır hocam onu deneyeyim olmazsa servise gidecek mecbur
  16. Megatronus

B650 tomahawk Wi-Fi son gelen bios sürümünü kurunca böyle oldu eski sürüme nasıl getirebilirim
  17. Megatronus

Hocam açılmıyor şuanda ne yapmam lazım ramleri çıkardım geri taktım bios pilini çıkardım bekledim geri taktım olmadı servise mi vereceğim anakartı
  18. Megatronus

Yaptım fakat hala açılmıyor 1721562586 onu da deneyeyim hocam
  19. Megatronus

bugün bilgisayar bios uptade yaptım daha önce de çok yapmıştım ama bios uptade sonrası anakart beyaz ışık yanıyor ve sistem açılmıyor ne yapmam lazım
Top Bottom