Neler Yeni

Termal Macun Değişimi Nasıl Yapılır ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
bilgisayarımı toplayalı tam 1 yıl olacak dostlar ve termal macun yenileyeceğim daha önce hiç değişmedim izlediğim videolar var kanallardan ama bir sürü sürme yöntemi var en sağlıklısı hangisi bilmiyorum bir de eski termal macunu ne ile silmem gerekir dikkat etmem gereken noktalar nedir bunun en doğru profosyonel şekilde yolunu anlatır mısınız aldığım ürün de bu yarın gelecek

Reindi

80+ Silver
bilgisayarımı toplayalı tam 1 yıl olacak dostlar ve termal macun yenileyeceğim daha önce hiç değişmedim izlediğim videolar var kanallardan ama bir sürü sürme yöntemi var en sağlıklısı hangisi bilmiyorum bir de eski termal macunu ne ile silmem gerekir dikkat etmem gereken noktalar nedir bunun en doğru profosyonel şekilde yolunu anlatır mısınız aldığım ürün de bu yarın gelecek

çok gereksiz bir şeye paranı vermissin hiç gerek yoktu ben bir nokta kadar koyuyorum üstünü eski inanal var onla çekiyodum dümdüz

Gurkanpiro

80+ Platinum

aliexpress de felan 150 200 lira felandı şu gerek varmı yoktu sanırım macun var içinde

Reindi

80+ Silver
çok gereksiz bir şeye paranı vermissin hiç gerek yoktu ben bir nokta kadar koyuyorum üstünü eski inanal var onla çekiyodum dümdüz
ıslak mendille silebilirsin ben 5-6 senedir siliyorum ama yeni alınmış nemli olmayacak o bir süre bekliyince biraz nemli oluyor ya daha çok ıslak ondan olmasın yeter

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıslak mendille silebilirsin ben 5-6 senedir siliyorum ama yeni alınmış nemli olmayacak o bir süre bekliyince biraz nemli oluyor ya daha çok ıslak ondan olmasın yeter
anladım hocam hafif kuru olacak yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

macun varmış iyi yanından bakalım
evet macun olduğu için aldım hocam zaten bir de bu güçlendirme kitini yurtdışındaki pc toplama videolarında çok görüyordum

Top Bottom