Arama sonuçları: *

1. MehmtÇ

Monster furmark nasıl yapılır.

laptop için normal geçmişi varmış 1-1.5 sene, benim kart 20dk da 51 dereceyi geçmiyor mesela 1080p de
  2. MehmtÇ

Masaüstünde sağ üste dokununca başka yer açılıyor

köşedeki xbox a tıklıyorum hem o hemde riot açılıyor özellikle dikkat ediyorum en üstten basıyorum yine açılıyor
  3. MehmtÇ

PC aldım ama sık Elektrik kesintisi oluyor

akim koruma yada psu bi sınıra kadar korur ve akımı dengeler düzenler elektrik kesintisinde garanti olsun dersen ups almalısın ki yine de elektronik bu mutlak koruma sağlanmaz ama en sağlamı ups dir ben sadece akım korumalı priz kullanıyorum acıkcası elektrik 3 4 kere pc başındayken gitti...
  4. MehmtÇ

Fps sıcaklık değerleri izleme

cpu kullanma değerlerin yeterli çünkü bence, diğeri çok komplike kaçıyor. eklenti olmadan mantıklı bir şey ve direk kendi yazılımı doğru sonuçda verir hem
  5. MehmtÇ

evet yapılıyor alt r ile gir performansa gir sağda katman var tıkla metrikleri aç
  6. MehmtÇ

amd ise amd adrenalin yükle kullanımı filanda baya basit ben şuan onu kullanıyorum
  7. MehmtÇ

Masanın yanında kasam orda sigara içiyorum zarar verir mi

siyah sistem her gün nargile içerim dibinde hatta dumanı ekrana üflerim sıkıntı yaşamadım. sigarada max koku yapar yani borulardan yada devrelerden rahat ol yoksa nargilede daha cok zararlı madde salıyorum etrafa 😅
  8. MehmtÇ

Terden bozulan tuş nasıl tamir edilir

kaş yapayım derken göz çıkarma da kulak çubuğu pamuğu iletken değildir kolonya duşu aldır sil başka bir şey gelmiyor aklıma.
  9. MehmtÇ

Terden bozulan tuş nasıl tamir edilir

devrelere zarar vermeyen yani iletken olmayan sıvılar var ve uçucu oluyor tuşları çıkar dök ( ter tuzu kurumuş olabilir o yüzden bir şey sürerek çözücü etki olur mu bilemem ) ama artık mefta olmuşta olabilir.
Geri