Arama sonuçları: *

1. Meliordie

X4 860K+RX 560 Sistem Control Oyununda Düşük FPS Veriyor

Fps'in yükseği Frametim'in düşüğü makbul.
  2. Meliordie

X4 860K+RX 560 Sistem Control Oyununda Düşük FPS Veriyor

Frametime kısmına baktınız sanırım.
  3. Meliordie

ram mhz lerini arttırdığımda pc belli bir süre sonra kapanıyor

Tam uyum için iki modülün de aynı model hatta aynı seri kutudan çıkan ikili kitler halinde alınması önemli özellikle AMD sistemler için. Arkadaşlarımızın da dediği gibi 2666'da sorun yoksa bu şekilde devam et eğer anlayan birisi var ise belli bir noktaya kadar getirebilir ama tam performans...
  4. Meliordie

BU EKRAN KARTI BU SİSTEME TAKILIR MI?

Ram overclock, sağlıklı bir işletim sistemi, ufak bir gpu overclock gibi gibi..
  5. Meliordie

BU EKRAN KARTI BU SİSTEME TAKILIR MI?

Apu devam et bence iyi optimize edersen 6570'i çok rahat sollarsın, ayrıca sürücü desteği vs. Vega daha önde, FSR desteği de mevcut daha iyi sonuçlar alırsın.
  6. Meliordie

bu parcaları alırsam darboğaz yaşamıyım

Güzel seçmişsin de darboğaz derken zaten bir ekran kartı yok sisteminde, Vega grafik birimi var işlemciye gömülü olan, o işlemci beş tane Vega 11 besler :) Parçaların uyumlu, ama en kısa sürede çift slot yap.
  7. Meliordie

İ5 4210 2.6GHZ İşlemci 0.78 GHz'de Takılı Kalıyor

Markadan markaya cihazdan cihaza biosa giriş farklılık gösterebiliyor, genelde del, F8, F12, olur, bios sıfırlama işlemi ise genellikle f5 ile olur. Sıfırlama işlemi dosyalarını silmez.
  8. Meliordie

Sıcaklıkları kontrol et, bios ayarlarını sıfırla, biostan turbo mod vs aç
  9. Meliordie

Güç tasarrufu modu aktif olabilir yüksek performans seç eğer olmazsa aşırı ısınmadan frekans kesiyor olabilir, anlıyorsan temizle fanları yağla macunu yenile anlamıyorsan anlayan birine yaptır.
  10. Meliordie

Windows 10 sürekli bozuluyor

Elektrik kesintileri ssd'li sistem için hep sorun olmuştur, sana tavsiyem UPS al uygun yollu en kısa zamanda. Ayrıca o işletim sisteminden hayır gelmez artık yedeklerini bir şekilde al temiz kurulum yap. Bir diğer alternatif tavsiyem ise çift işletim sistemi kullan birini hdd'ye kur birini...
  11. Meliordie

Format atarken sorulan şifre

Formatı USB ile at, birçok rehber mevcut, uefi Windows 10 format usb'si hazırlama ile ilgili.
  12. Meliordie

windows güvenliği açılmıyor

Windows'u veya driverları yüklerken yaptığın hatalardan veyahut korsan yazılım kullanmaktan oluyor bunlar benim tecrübe ettiğim kadarıyla, yedeklerini al, bu rehberdekileri harfiyen yap bir daha bu sorun ile uykularınız kaçmaz.
  13. Meliordie

Aniden donan bilgisayar

%100 disk kullanımından aynı sorunu ben de çekiyordum, PC açıldığında başlat tuşu çalışmıyordu 20-25 dakika sonra kendine geliyordu. Saçma sapan donmalar, takılmalar, dosyalar arası gezinirken bile çile çekiyordum. SSD sorunumu çözdü.
  14. Meliordie

R3 Sistem 1 aydan beridir sorunlu.

Öncelikle ben sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Her ihtimale karşı İlk olarak sistemi kendiniz sökün eğer garanti dışı kalmayacaksa, Ram'in pinlerini silgiyle temizleyin Ekran kartını da aynı şekilde, sata portlarınır yerini değiştirin ram slotu değiştirin. Ardından bios'u...
  15. Meliordie

R9 280 düşük fps sorunu

Intel için Örnek veriyorum; Anakartın h61 ise h61 chipset driver yaz Intel in sitesinden indir ve nasıl yapıldığı ile ilgili rehberi internetten aç oku, tavsiyem çalıştır komutu üzerinden yüklemen. Sonrasında restart atman gerekecek. Şuan müsait değilim uygun bir zamanda ben size mesaj atacağım.
  16. Meliordie

R9 280 düşük fps sorunu

Tamamdır formatı atın, ethernet takılı olsun chipset ve ekran kartı driver'ını indir, bios güncel değil ise USB bellek aracılığı ile güncelle, Ardından chipset güncelle, ethernet'i çek sonrasında ddu ile dediğim işlemi yap. Bu şekilde ilerle.
  17. Meliordie

R9 280 düşük fps sorunu

Ddu indir shift'e basarken sistemi yeniden başlat, başlatma seçeneklerinden güvenli modu seç ve ekran kartı driverını ddu üzerinden sil. Bu kadar.
  18. Meliordie

R9 280 düşük fps sorunu

İlk olarak sistemi Kaspersky veya ESET internet security gibi yazılımlarla tarayın. Bir virüs sisteminizin gücünü belli bir oranda kullanarak madencilik yalıyor olabilir. Sonrasında test edin devam etmesi halinde temiz format atın, sistem açılmadan ethernet kablosunu çekin(Windows otomatik ekran...
  19. Meliordie

15 Senelik Bilgisayarın İçini Açtım

Pardon. Geniş ebatlarda olan bir arabilirm vardı o standardın adı neydi? onunla karıştırdım.
  20. Meliordie

15 Senelik Bilgisayarın İçini Açtım

Sata I'e takmak için dönüştürücü çözümleri var ise kullanın yok ise kullanamazsınız diye tahmin ediyorum.
Top Bottom