Arama sonuçları: *

1. MertMC

Sistemimde format sonrası FPS düşüşü

driver ları temiz ve güncel kuramamıştırsın
  2. MertMC

AGA BU NE ? Kaspersky garip fotoğraflar buldu.

birileri şuan fotoğraflarım nerde diyordur
  3. MertMC

Monster Abra A5 V17.2 Bios Güncelleme

sıkıntı olur bu arada anakart değişimi ve garanti kapsamı dışına çıkmasına kadar gidebiliyor iş arayıp sorabiliirsin bana öyle dediler ben ellemedim o yüzden gönder temizlesin bakımları yapılsın güncellensin
  4. MertMC

Monster Abra A5 V17.2 Bios Güncelleme

BIOS u bilmiyorsanız garantiye verin o halletsin keza bozulursa düzeltmek için kendileri ücret talep ediyor gerekirse anakart değişimine kadar gidiyor
  5. MertMC

Pc kendini resetledi 2 kez

1.5 ayda olacak bir şey değil sıfır bilgisayarsa dediklerimiz bu arada 1 yılda anca oluyor
  6. MertMC

tozları temizliyorlar terman macun yeniliyorlar vs
  7. MertMC

sıcakladığı için yapıyor büyük ihtimalle bende full kapandı 3 kere gönderdim garnatiye ısınmasından dolayımış temizlediler sorun kalmadı
  8. MertMC

pc hacklendi baskası kontrol ediyor

ben virüs değilde trollendik gibi hissettim steam de bi özellik vardı onu açınca hesabın başka yerde açıksa ordan kontrol edebiliyordun karşı bilgisayarı eğer hesabı başkasına verdiysen o yapmıştır diğer türlü pc ye format at muhtemelen çözüm olur acemi işine benziyor çünkü kimse kullanıcı...
  9. MertMC

Bi̇lgi̇sayar Çöktü. Wi̇ndows 11 Rezi̇lli̇ği̇

windows 11 kadar rezalet sistem yok ya 10 dan geçtim programlar yazılım şeyleri var diye 10 a da geçemiyorum fps falan düşürdü daha çok ısınıyor laptop vs boş işmiş daha 2 yılı falan var geçilmenin bence yol yakınken dön 1 haftadan bir şey olmaz
  10. MertMC

İTOPYADAN ALDIĞIM MONİTÖR 1920x1080 monitör 3840x2160 gösteriyor sebebi nedir

bu hep var aylardır kullanıyorum bir 1080p den devam et bir şey değiştirmiyor (monitör 2k 4k vs değil)
  11. MertMC

silinmeyen dosyalar yardım

windowsu güvenli modda çalıştırıp öyle dene
  12. MertMC

Win 11 geçeceğim yardım

geçme leş gibi şuan kullanıyorum mavi ekran yemeye falan başladım ayrıca eskiye göre laptop çok daha ısınıyor sistem ssd olmasına rağmen windows 10 a göre daha yavaş çalışıyor vss sırf tekrar yazılım programlarını yüklemeemk için 10 a geçmyirıum
  13. MertMC

Çözüldü✓ Alt+Tab kombinasyonunu yapabiliyorken @`~¨¨{[]} gibi karakterleri yapamıyorum.

ben yıllardır alt gr kullanıyorum alt ile kullanılıyorsa bile hiç bende çalışmadı
  14. MertMC

Twitchte yayın açıyorum bulanık ve kasarak gidiyor

wtcn gibi büyük yayıncılar bile 1080p yayın vermiyor 720p verin yada 900p verin onlar yayın bilgisayarı ayrı olduğu halde 1080p 60fps vermiyorlar 6000bit işi de internetinize bağlı bir şey 720p vermeniz bu sistem için en sağlıklısı olur bulanıklık kısmını bilmiyorum
  15. MertMC

Windows 11 Masaüstü Bazı Yerlere Tıklamıyor

bende de oldu dün yeniden başlattım arada da mavi ekran yiyorum 11 e geçtiğimden beri yazılım programları olmasa hiç düşünmeden 10 a geçerdim 11 in hiç avantajı yok
  16. MertMC

2.5 Aylık Sıfır Sistem'de Tarih Değişmesi

bende windows etkin değil hiç öyle sorun yaşamadım
  17. MertMC

oyun açıyorum 1,2dk sonra fps 20,30a iniyor

bilgisayarı güvenli modda vs açıp deneyin derim muhtemelen kendini koruma moduna falan alıyor olabilir yada format atın driverları temiz yükleyin
  18. MertMC

R5 3500X+RTX 2060 Super Sistemim Ne Kadar Eder?

Klavyeyi ayrı sat daha karlı olur
  19. MertMC

Çözüldü✓ Oyunlardaki Dokular Yüklenmiyor

genelde dokuların yüklenmeme sorunu hdd ile alakalı oluyor
  20. MertMC

silinen dosyaları geri getirme

muhtemelen iyi bir bilgisayarcı vs kurtarır gibime geliyor bende fotoğrafları atarken flash dondu çıkardım taktım bozulmuştu bende yedekleri var diye sorun yaşamadım ama yedekleri yoksa biraz dert olabilir
Top Bottom