selamın aleyküm. yanlışlıkla riot games dosyasının içine fotoğraflarımı attım ve oyuna girdiğimde doğrulama yaparken silmiş.bunları geri getirme ihtimalim varmı herhangi bir program vs yardımcı olursanız sevinrim
yedeğim yokkiKayıp veya silinen dosyaları kurtarma - Microsoft Desteği
Kayıp, silinmiş veya yanlışlıkla değiştirilmiş dosyaları nasıl kurtaracağınızı öğrenin.support.microsoft.com
muhtemelen iyi bir bilgisayarcı vs kurtarır gibime geliyor bende fotoğrafları atarken flash dondu çıkardım taktım bozulmuştu bende yedekleri var diye sorun yaşamadım ama yedekleri yoksa biraz dert olabiliryedeğim yokki
Şuan taratıyorum daha %50de 160gb dosya buldu bunların arasından nasıl bulurum bilmiyom birde bilgisayar daha 1 aylık falan bu kadar dosyayı nereden buldu?Easeus programı çoğu zaman işimi gördü ama bazen kurtaramadıkları oluyor.
Ssd Hdd farkedermi bende ssd varEaseus programı çoğu zaman işimi gördü ama bazen kurtaramadıkları oluyor.
Yok farketmez hocam. 30 40 GB sistem dosyaları zaten. Haricinde indirdiğin indirip sildiğin olduysa onların toplamını gösterirŞuan taratıyorum daha %50de 160gb dosya buldu bunların arasından nasıl bulurum bilmiyom birde bilgisayar daha 1 aylık falan bu kadar dosyayı nereden buldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd Hdd farkedermi bende ssd var
Sağolasın hocam teşekkür ederimYok farketmez hocam. 30 40 GB sistem dosyaları zaten. Haricinde indirdiğin indirip sildiğin olduysa onların toplamını gösterir
Rica ederim. Umarım sorunun çözülür.Sağolasın hocam teşekkür ederim
Deneyip dönüş yapacağım
Hocam bide bir şey sorucam bu dosyayı bulursa direk klasörün adıylamı buluyor yoksa bulduğu dosyalara tek tek bakacakmıyımRica ederim. Umarım sorunun çözülür.
Klasörünü kendi adıyla buluyor. Ama birebir diskinin şeklinde olmadığından klasörü arayıp bulman gerekecek.Hocam bide bir şey sorucam bu dosyayı bulursa direk klasörün adıylamı buluyor yoksa bulduğu dosyalara tek tek bakacakmıyım