Arama sonuçları: *

1. Mertmax

Bilgisayarım açılmıyor

SSD'ye geçer. Yeniden sistem almak mı? Yoksa HDD'den SSD'ye geçmek mi? Tabi ki yeni sistem almak. Ama o kadar maddi durumu var mı bilemeyiz.
  2. Mertmax

Bilgisayarım açılmıyor

Dediğin o kadar saçma ki. Belki o kadar parası yok?
  3. Mertmax

Bilgisayarım açılmıyor

Eğer işinize yarıyor ise tabi ki değer. Herkes bu döneme bilgisayar alamıyor maalesef. Ne kadar tutabileceğini ben karar veremem ayrıca. Benim başıma darbe aldıktan sonra diski görmeme durumu geldi. O yüzden söyledim.
  4. Mertmax

Bilgisayarım açılmıyor

Geçmiş olsun. Sert bir darbe aldıysa diskiniz gitmiş olablir. Başıma geldi maalesef. Anakart üzerinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
  5. Mertmax

fifa21 donuyor neden

Özellikleri neler?
  6. Mertmax

DeepFreeze nasil kaldırılır (meb akilli tahta)

Hocam deepfreeze ne işe yarar? Aydınlatırsan sevinirim.
  7. Mertmax

Windows 10 kurulum öncesi eski win 10 silmem lazım mı?

Tamamdır eski kan :) Buralarda pek bir şey değişmemiş.
  8. Mertmax

Windows 10 kurulum öncesi eski win 10 silmem lazım mı?

Selamlar, (Çok özlemişim bunu demeyi cidden :D) Konu gayet açık olayı anlatıyorum dostlar. Benim laptop bugün saçma bir şekilde çöktü bir anda. Geri açmaya çalıştığımızda boot ekranı geliyor. Biraz soruşturdum windows çökmüş yeni win yükle dediler. Eskisini silmeme gerek var mı?
  9. Mertmax

Asus rog gaming center nereden indiririm?

2018 yılında çıkmış sence bu mu?
  10. Mertmax

Bu eski bir sürüm diye biliyorum. En üstte olanı indirdiniz değil mi?
  11. Mertmax

Bu sayfada "Driver&Utility" sekmesinden işletim sisteminizi seçip çıkan listede Software and Utility bölümüne gelip "show all"a basın. Listede Asus Gaming Center, GameFirstIV ve ROG Aura yazılımlarını görebilirsiniz. Üst kısımdan modelini bulun. Sonra işletim sistemini seçin...
  12. Mertmax

Ekran çözünürlüğünü değiştiremiyorum

Ekran kartı sürücüleri güncel değil. Amd'nin sitesinden en güncel olan sürücüleri indirin.
  13. Mertmax

MASAÜSTÜ PCYE SU DÖKÜLDÜ

m2 gitmiş olabilir. Geçmiş olsun benzer bir durumu HDD ile yaşadım. Değişim gerekebilir.
  14. Mertmax

Fifa 21 kasma hissi ultra

Evet v-sync açması daha iyi olacaktır. Zaten rekabetçi bir oyun değil.
  15. Mertmax

Fifa 21 kasma hissi ultra

250 fps nedir arkadaş :D? Sana öyle geliyor olabilir. Monitör destekliyor ise 2k falan al bakalım biraz fps düşsün.
  16. Mertmax

Çözüldü✓ neden bu sorun olup duruyor.

Tamamdır geçmiş olsun.
  17. Mertmax

Belki yeni güncelleme ile düzelir. Ekran kartlarından @Mehmet Yılmaz abi anlıyor umarım sorununa çare bulur.
  18. Mertmax

Bilemiyorum dostum. Neden böyle bir hata alıyorsun anlamadım. Yeni güncelleme bekle derim. Bundan önce oluyormuydu?
  19. Mertmax

Garip. O zaman ekran kartı driverları silip yeniden yükleyin. Belki de yazılımsal değil de problem donanımsaldır. Ekran kartınız nedir?
  20. Mertmax

https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
Top Bottom