Arama sonuçları: *

1. MestanMuraT

Görüntü alamıyorum lütfen yardım edin

Entegre grafik kartın varsa alakart tak dene ekran kartından kaynaklı olabilir
  2. MestanMuraT

Yeni pc aldım driver nasıl kurucam

Anakrtın hangi marka ise o markanın sitesinden ürünler kısmından bul destek yazılım kısmından biosu seç onu flas belleğe at bios ekranından flaşla Driver kısmına gelince win 10 ve üstü zaten Windows update kısmında güncelleniyor Daha güncel sürücüler istiyor isen Nvidia AMD intel in sitelerinde...
  3. MestanMuraT

Bilgisayarda dosya konumu degistirme

Bilgisayar açılmıyor ise iki diskide başka bir bilgisayara bağla öyle aktar yada başka bir harici diskin varsa ona kur windowsu onun üzerinden yap işlemleri
  4. MestanMuraT

MSI afterburner izleme sekmesinde 2CPU mu eksik gösteriyor nasıl düzeltebilirim

Hala 100 puan altındayım güncele baktım onuda yaz sıcağına bağlıyorum teşekkürler geri dönüşünüz icin
  5. MestanMuraT

Çok soru sordum ama forumdaki eski konulardan da baktım CPU Z çoklu çekirdek skorum 3600 ama http://valid.x86.fr/bench/49kxfr bu sitede 400 puan daha fazla eski islemcimle yaptığımda bu sitedeki den daha fazla skor almıştım sizce sorun nedir güç modum nihai performan xmp falanda açık sadece...
  6. MestanMuraT

Baharda diğer işlemci ile 65 civarı idi
  7. MestanMuraT

Birde bu aylarda işlemci sicakligim kaç dereceler arasında normaldir en fazla 72 gördüm normal mi tam yükte iken GTA v açık arkadada cpuz den zorladım öyle 72
  8. MestanMuraT

Çok teşekkürler oradaymış 👍🏿
  9. MestanMuraT

İşlemcimi 9400f ten 9700f e upragde ettim galiba ondan kaynaklı ama cpu Z de görev yöneticisinde diğer her yerde 8 ama izleme ekranında sadece 6 tane var sildim yeniden yükledim ikisinide (MSI A.B. ve RSST) yine olmuyor bu uygulamanın kullanıcı verileri nasıl sıfırlanır? sıfırlama dan düzeltme...
  10. MestanMuraT

6500XT ve R5 3600 Darboğaz sorunu

Gayet yeterli islemci ekran kartı için yükseltme yapsan bile harcayacağınız paraya değecek bir performans artışı olacağını sanmıyorum ve işlemcinin x ibareli zorlandığımız zamanda overclock gibi bir seçeneğiniz var
  11. MestanMuraT

Mavi Ekran wifi adaptörü veya wifi kartı önerisi lazım

sorun adaptörde adaptörsüz sıkıntı yok s3 mini usb den internet verince sıkıntı olmuyor çalışıyor
  12. MestanMuraT

Mavi Ekran wifi adaptörü veya wifi kartı önerisi lazım

win7 ile uyumlu usb adaptörü taktığımda driveri kurduğumda kuruluyor ama sonra mavi ekran veriyor az bi kullanımdan sonra şuanlık s3 mini wifisini kullanıyorum pci dan veya usb ile bağlanan herhangi birr adaptör önerisi lütfen 1661416569 kapsama alanı geniş olsa iyi olur
  13. MestanMuraT

Sıvı sogutmanin kablolarini buradan gecirecek miydim

arkadan geçir kablolorı göze batmaz estetik durur
  14. MestanMuraT

Sistem kurma problemi

paparsın basit zaten girmiyosa zorlama yapboz gibi anakart neyin nereye gireceği belli sistem toplamayı biliyoran donanım arşvini bir videosunu aç zaten çoğu sistem benzer zorlandığında yaz youtube' a mesela intel clipsi stok fan nasıl takılır diye mutlaka bulursun kendine güven
  15. MestanMuraT

Bu sistem sıkıntı yaratırmı ?

darboğaz sorunu görünmüyor: https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0Ty19G/6400x1080/1/general-tasks/ güç kaynağı hakkında bir şey diyemem eğer 80+ sertifikası varsa yeter ama markayı ben çok duymadım
  16. MestanMuraT

Çözüldü✓ Bilgisayar açılmıyor

onlar güç kablosu bilgisayarın önündeki usb ve güç tuşu için kablolar var 8şareediğim yer olması lazım orayı zoomla bidaha at fotoğraf yanlış olmasın
  17. MestanMuraT

kanka anakartta bu ön panelden uzanan kabloların takılacağı yer var yanlış hatırlamıyorsam 8 adet :::: <=(bu şekil)
  18. MestanMuraT

panel tuşları anakarta bağlı mı
  19. MestanMuraT

bu hatadan nasıl kurtulurum

umarım yardımcı olur
Top Bottom