Pufferfish
80+
Dahası
tabii ki actim hocam.Fişe bağladınız mı? Kasanın arka tarafında alt kısmında on off için şalter var onu açtınız mı?
panel tuşları anakarta bağlı mıtabii ki actim hocam.
bilmiyorum hocam bilgisayar hazir sistem zaten bir tek ekran kartini taktim sorun monitorde olabilir diye dusunuyorum amapanel tuşları anakarta bağlı mı
kanka anakartta bu ön panelden uzanan kabloların takılacağı yer var yanlış hatırlamıyorsam 8 adetbilmiyorum hocam bilgisayar hazir sistem zaten bir tek ekran kartini taktim sorun monitorde olabilir diye dusunuyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda takmadigim birsey mi var
Aynen sanki o takılı değil gibi.Yani başlat tusunun on paneldeki Kulaklık girişlerinin vs hepsinin bağlı olduğu parça bağlanmamış gibikanka anakartta bu ön panelden uzanan kabloların takılacağı yer var yanlış hatırlamıyorsam 8 adet
:::: <=(bu şekil)
burayi mi diyorsun? 2 tane kablo var bostakanka anakartta bu ön panelden uzanan kabloların takılacağı yer var yanlış hatırlamıyorsam 8 adet
:::: <=(bu şekil)
onlar güç kablosu bilgisayarın önündeki usb ve güç tuşu için kablolar var 8şareediğim yer olması lazım orayı zoomla bidaha at fotoğraf yanlış olmasınburayi mi diyorsun? 2 tane kablo var bosta