Arama sonuçları: *

1. M

2. monıtor takınca pc donuyor

merhabalar da-g2 pc kullanıyorum rx570 ekran kartı var 2. monıtor takınca pc donmaya baslıyor kullanılmıyor arkadan kablo az bişey oynasa bile ana ekranımın goruntusude gıdıyor bu donma sorunu daha oncede olmustu tek monıtor kullanırken anlamadıgım bı sorun var sanırım ekran kartıyla alakalı...
  2. M

2. Monitör giris desteklenmiyor hatasi

Selamlar bi arkadaşım 2. Monitor takmista giris desteklenmiyor hatası aliyormus hatasını bilen varmi
  3. M

yenı pc donma sorunu

ındırdım bu sekılde gosterıyo anlamıyorum cok fazla
  4. M

yenı pc donma sorunu

bendede bu sekılde oluyo bazen tamamen donuyo kapatıp acmam gerekıyo ama suan sureklı donup grı gelıyo kullanımı cok zor suan pc nın asırı fazla donuyor garantısı gecmedıyse bende gonderıcem ıtopyaya 2019 da almıstım
  5. M

yenı pc donma sorunu

kendıme donanım arsıvı tavsıyesı g2 almıstım pc de donma kasma problemlerı olmaya basladı gecen haftalarda son 2 gundurde cok asırı donuyor oyun oynamayı bırakın pc kullanılamaz halde hıc bırsey yapamıyorum cok asırı donuyor bunun sorunu ne olabılır neden yenı pc bukadar donarkı
  6. M

yeni sistemde donma kasma sorunu

da-g2 sistem almıstım 1 yıl felan oldu bu aralar pc de donma kasma oluyo oyunlarda felan sıkıntısını anlamadım neden olabılır sızce garantı devam edıyorsa bakıma yollamayı dusunuyorum itopyaya bakım parası alıyolarmı acaba
Top Bottom