Neler Yeni

yenı pc donma sorunu

Metehann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Metehan Nalcı
kendıme donanım arsıvı tavsıyesı g2 almıstım pc de donma kasma problemlerı olmaya basladı gecen haftalarda son 2 gundurde cok asırı donuyor oyun oynamayı bırakın pc kullanılamaz halde hıc bırsey yapamıyorum cok asırı donuyor bunun sorunu ne olabılır neden yenı pc bukadar donarkı

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
bende de oluyor böyle sıkıntılar
daha sistem 1 aylık

Metehann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Metehan Nalcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede bu sekılde oluyo bazen tamamen donuyo kapatıp acmam gerekıyo ama suan sureklı donup grı gelıyo kullanımı cok zor suan pc nın asırı fazla donuyor garantısı gecmedıyse bende gonderıcem ıtopyaya 2019 da almıstım

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
kardeşim sen gamegarajla kafayımı sıyırdın nerde seni görsem itopya dolandırcıdır gamegaraj dan alın felan diyorsun :)
😁 Hocam itopyadan canı yanan çok insan gördüm forumda. Daha fazla kişiyi o şekilde görmek istemem. Birde gamegaraj iletişim kısmında en iyi firma. Bir sorun olduğunda direk degistiriyorlar ve hemen telefonu filan açıyorlar.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
😁 Hocam itopyadan canı yanan çok insan gördüm forumda. Daha fazla kişiyi o şekilde görmek istemem. Birde gamegaraj iletişim kısmında en iyi firma. Bir sorun olduğunda direk degistiriyorlar ve hemen telefonu filan açıyorlar.
haklısında kalite takıntıları gamegarajdan almazlar

Metehann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Metehan Nalcı
Sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? MSI Afterburner yazılımını kullanabilirsiniz. İndirme linki: https://www.msi.com/page/afterburner
ındırdım bu sekılde gosterıyo anlamıyorum cok fazla
1595179217023.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,335
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom