Arama sonuçları: *

1. Midorchys

Kötü PC ile ne yapılabilir?

Skyrimde çar kasabilirsin :D
  2. Midorchys

Kötü PC ile ne yapılabilir?

Warband Oynatır mı acep
  3. Midorchys

bilgisayar DarBoğaz Yiyor Sanırsam

Darboğaz söz konusu değil JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Midorchys

Bannerlord Kasma Sorunu

Knk ben inanmıyorum onlsra ya. Ryzen 5 1600 af bile i5-8300H den daha iyi JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Midorchys

Bannerlord Kasma Sorunu

Usta ben i5-8300H ve GTX 1050 kullanıyorum max grafikler 60 fps alıyorum. Büyük savaşlarda en yüksekten yükseğe alıyorum gene 60 oluyor. Nasıl ryzen 3600 istiyor JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Midorchys

FTB MİNECRAFT

Sıcaklığı da yazar mısınız JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Midorchys

FTB MİNECRAFT

İşlemci modelini ve minecraft oynarken işlemcinin sıcaklığını yazar mısınız JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Midorchys

FTB MİNECRAFT

Serverler makina lar uzerinde çalışıyor çünkü. Mesela minecraft serverleri de 64 GB Ram derler server kasmaz derler. O Server kurulan makinanın özelliğidir. Ayrı makinsys kurmadıysanız yada makina kiralamadıysanız serveti açanın pcsini makşna olarak alır. Ondan olabilir JAT-L41 cihazımdan...
  9. Midorchys

YENİ PC ALDIM ACİL YARDIM

Hddyi takmakla olmaz taratman lazım. Üzgünüm nasıl yapılıyor hatırlamıyorum. Diğerinin çözümünüde bilmiyorum üzgünüm JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Midorchys

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Everest SGM-X7 PRO Mouse kesinlikle. Başlarda iyiydi ama tekerleği 1 haftada bozuldu, sadece 2 kere hafif düştükten sonra içinde bi parça kırıldı. Çalışıyordu ama kırık parça içinde ses yapıyordu ve rahatsız ediyordu. RGB'si rengarenkti rengi değişiyordu 1 aya sadece kırmızı oldu ve parlaklığı...
Top Bottom